Món Esport
El madridisme es burla d’un exculer en un post per la mort de la seva àvia
  • CA

El comportament de Vinicius Jr. no és l’únic focus de polèmica en el Reial Madrid. El brasiler va ser protagonista contra el Celta de Vigo per com va reaccionar amb violència i agressivitat contra Òscar Mingueza després d’una falta tàctica. El davanter blanc, però, no és l’únic que es va enfadar amb el defensa català, també una part del madridisme. Des del final del partit entre el Madrid i el Celta, que es va disputar aquest diumenge a les 18:30, l’exjugador del Futbol Club Barcelona pateix assetjament a través de les xarxes socials, concretament per Instagram. Mingueza està rebent burles en la seva última publicació, que estava dedicada a la seva àvia per la seva mort.

Mingueza rep assetjament per agafar d’una samarreta

L’acció que va provocar tota la tensió de Vinícius va ser una jugada en què Mingueza el va agafar de la samarreta per fer-li una falta sense haver de donar-li una puntada. Una part dels seguidors del Madrid han traspassat la ràbia al perfil d’Instagram del jugador del Celta, recriminant-li al defensa que va agafar el brasiler. “Que vergonya ser un jugador professional i que l’única manera de parar a Vini sigui agarrant la seva samarreta”, es pot llegir en alguns comentaris. Tot l’assetjament va en aquesta direcció: recriminar l’acció, recordar la derrota per 4-0 i recalcar que li volia demanar el primer equipament al blanc. La qüestió és que tot es produeix en una publicació anterior a l’enfrontament en què el català dedica el gol de la victòria del seu equip contra l’Almeria a la seva àvia, que va morir recentment. És a dir, ni tan sols és del mateix partit contra els madridistes. Davant d’aquesta onada d’odi, l’exblaugrana ha rebut el suport d’aficions de tots els colors.

Vinicius no entén que va rebre una falta tàctica

L’assetjament que Mingueza està rebent a través de les seves xarxes socials és provocat per l’ara famosa acció contra Vinicius, que en cap moment va voler entendre el català. “T’he d’aturar”, li va dir el jugador del Celta al brasiler quan li va preguntar per la falta. Sense faltar-li en cap moment al respecte, Lucas Vázquez, jugador del Reial Madrid, va arribar per a empènyer-li. La reacció de l’exblaugrana va ser completament honesta: “T’estic parlant bé”. Tot per a després rebre crits de “tonto” per part del Santiago Bernabéu. El que no van voler entendre ni el davanter ni una part del madridisme és que agafar de la samarreta és una acció de targeta groga sempre que el defensa no sigui l’últim home o impedeixi una situació molt clara de gol. En el context del de Santa Perpètua de Mogoda, va ser el que es coneix popularment com a falta tàctica, és a dir, un gest per aturar una jugada de possible perill del rival sense haver de fer mal físicament amb una puntada al jugador de l’equip contrari.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa