El Madrid pateix per empatar contra la ventafocs del seu grup al Bernabéu (2-2)

El Reial Madrid no aconsegueix superar el Bruges al Santiago Bernabéu (2-2). Els de Zidane es queden a mig camí de la remuntada després dels gols inicials de Dennis i només sumen un punt després de dues jornades de la fase de grups de la Champions League 2019/20 disputades. Els blancs es compliquen la primera posició del Grup A.

Un conte de por protagonitzat per bruixes

El Madrid rebia la ventafocs del seu grup, el Bruges, amb els objectius de passar pàgina després de la dolorosa desfeta al Parc dels Prínceps i sumar els primers punts de la temporada a la Champions. Els de Zidane estaven obligats a il·lusionar el Santiago Bernabéu després d’un inici tan decebedor com la passada edició blanca de la Lliga de Campions, quan no van passar dels vuitens de final i van ser eliminats per l’Ajax. Però no ho han aconseguit, i no pel fet que no hagi aconseguit vèncer i més enllà que els madridistes hagin aconseguit empatar.

La imatge dels madrilenys en la primera meitat ha estat realment decebedora. Hazard ha seguit estant a un nivell molt més inferior que el que se li pressuposa, Modric i Kroos continuen sense rutllar a la sala de màquines i la defensa merengue ha tornat a mostrar signes d’absoluta debilitat. Gran prova d’això és que el Bruges ha necessitat fer molt poca cosa per marxar amb dos gols de diferència a favor al descans. Els ha marcat ambdós Emmanuel Bonaventure Dennis, el primer després d’una jugada fortuïta abans del quart d’hora de joc i el segon a les acaballes, amb una vaselina contra la qual Courtois, una altra vegada força desafortunat, no ha pogut fer res.

Intent de reacció frustrat

Els de Zidane, com no podria ser d’una altra forma, han reaccionat per intentar remuntar contra un equip molt inferior a ells. Els locals han protagonitzat un inici de represa elèctric i han aconseguit retallar distàncies gràcies a una rematada de cap de Sergio Ramos. El partit ha anat avançant sense que el Bruges patís massa per mantenir el marcador a favor seu, però en una jugada a pilota aturada que ha suposat l’expulsió del capità dels belgues, Ruud Vormer, Casemiro ha empatat el duel corresponent a la segona jornada de la fase de grups. Encara quedaven 10 minuts per al final, però el Madrid no ha aconseguit marcar el tercer i, per tant, s’ha hagut de conformar amb només un punt.