Món Esport
El Madrid no tornarà a jugar al Bernabéu aquesta temporada
  • CA

Florentino Pérez ha confirmat, en una carta als socis, una notícia que no era oficial, però sí oficiosa: el Reial Madrid no tornarà a jugar al Santiago Bernabéu aquesta temporada. El club blanc aprofitarà l’obligació de jugar els partits a porta tancada per avançar les obres del seu estadi i els de Zidane acabaran la Lliga al camp Alfredo Di Stéfano, ubicat a Valdebebas, on es troba la Ciutat Esportiva merengue. Els duels davant l’Eibar i el València ja es jugaran en la nova localització.

A més, Florentino també ha traslladat als afeccionats la seva voluntat de compensar-los per no poder gaudir dels partits d’aquest curs que el Madrid encara ha de jugar com a local. En els pròxims dies els socis blancs tindran notícies del club en aquest sentit i podran escollir diverses opcions de compensació, tal com ja han fet els seguidors d’equips com l’Espanyol, el Girona o el Leganés, entre d’altres. El Barça, de moment, no s’ha posicionat al respecte.

I la Champions?

Segons ha informat La Sexta, el Reial Madrid contempla la possibilitat de disputar la Champions al Santiago Bernabéu en cas que es permeti l’entrada d’espectadors. Cal recordar, però, que els madrilenys van perdre en l’anada dels vuitens de final contra el Manchester City (1-2) i estan obligats a remuntar a l’Etihad Stadium si volen classificar-se per a uns quarts de final que, a més, podrien ser a partit únic i seu neutral.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa