Món Esport
La pressió de Madrid TV fa efecte: escàndol arbitral històric (3-2)
  • CA

S’ha tornat a viure un escàndol històric al Santiago Bernabéu. En el partit entre el Madrid i l’Almeria, l’arbitratge ha estat en el punt de mira, després que el VAR li anul·lés un gol als andalusos i li’n donés un als blancs, a més de xiular un penal molt dubtós a favor dels d’Ancelotti. Malgrat que l’Almeria, l’últim classificat de Primera Divisió, s’ha avançat al feu madrileny amb un 0-2, el Madrid, de la mà de l’àrbitre, ha pogut remuntar finalment el partit (3-2). Així, la pressió que ha estat fent Reial Madrid TV a absolutament tots els col·legiats les últimes setmanes ha tingut el seu efecte.

Sorpresa de l’Almeria a la primera part

Quan només havien passat 38 segons, l’Almeria s’ha avançat en el marcador. Una errada de Nacho en la sortida de la pilota l’ha aprofitat el conjunt andalús de meravella, amb Largie Ramazani batent Kepa per obrir la llauna en els instants inicials del partit. Amb el duel ja normalitzat, el Madrid s’ha fet amb el domini i ha començat a crear ocasions de perill per empatar el partit. Tot i això, els blancs no han acabat de fer cap rematada a porteria en tota la primera part, i en una altra errada de la defensa madrilenya, Edgar González ha fet un dels gols de la Lliga en engaltar una pilota des de la frontal que ha tret totes les teranyines de la porteria de Kepa. Així, l’Almeria, en dues accions, ha marxat a vestidors amb el 0-2.

El Madrid remunta amb un dels arbitratges més polèmics de la història recent

A la represa, i com és costum, el Madrid ha retallat distàncies des del punt de penal per unes mans molt dubtoses a l’àrea del conjunt andalús. El VAR ha sigut qui ha assenyalat la pena màxima, tot i que en l’acció, també es podria haver xiulat més d’una falta dels davanters blancs. Jude Bellingham ha sigut l’encarregat de xutar el penal i convertir-lo. Després del primer gol blanc, els d’Ancelotti s’han llançat contra la porteria de l’Almeria per intentar empatar l’enfrontament. Però els almeriencs han tornat a sorprendre i en un contracop han marcat el tercer. El VAR, però, ha tornat a intervenir per anul·lar el gol per una falta a Bellingham prèvia a l’acció.

I sant tornem-hi amb el VAR. Poc després, Vinicius ha marcat l’empat, però s’ha anul·lat en primera instància per unes possibles mans del brasiler en l’acció del gol. Francisco José Hernández Maeso, l’àrbitre de l’enfrontament, ha hagut d’anar a revisar l’acció per tercera vegada en el partit i, finalment, ha donat validesa a la diana blanca considerant que Vinicius ha rematat amb l’espatlla. La sensació és que la rematada ha estat amb el braç, molt per sota de l’espatlla. El Madrid ha aconseguit el seu objectiu d’empatar i s’ha llançat a buscar la victòria.

Si faltaven més accions per anul·lar-se, Bellingham ha vist porteria una altra vegada amb un gran xut, però el seu gol s’ha anul·lat per fora de joc de Fran García. Poc després, Maximiano ha realitzat una gran parada a Vinicius, evitant la remuntada del Madrid. Els d’Ancelotti han continuat amb l’embat a la porteria del conjunt andalús i l’àrbitre, per acabar d’arrodonir-ho, ha afegit 11 minuts. Els blancs ho han aprofitat per marcar al minut 99 el gol de la remuntada, el 3-2, amb una rematada de Carvajal dins l’àrea petita.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a gener 21, 2024 | 20:28
    JordiP gener 21, 2024 | 20:28
    He vist el partit i, tot i ser perico, he vist un robatori en tota regla. Sembla mentida amb quina sansfaçon uns àrbitres professionals poden interpretar les imatges de VAR sempre a favor del Madrit i no caure-l's la cara de vergonya. I tan tranquils. Així guanya el Madrit,sens dubte. Amb el Barça pràcticament fóra de la pugna pel títol, el Madrit aupat pel Col·legi Arbitral (quan li costa això a Floren?) i el Girona com a gran competidor, caldrà veure com s'ho fan per fer guanyar al de sempre: l'equip de la Kapital.
    • Icona del comentari de: Jesús (Xess) a gener 22, 2024 | 09:13
      Jesús (Xess) gener 22, 2024 | 09:13
      A tito Floren li surt de franc...o
  2. Icona del comentari de: Jomateix a gener 21, 2024 | 20:37
    Jomateix gener 21, 2024 | 20:37
    Els arbitres espanyols son com els jutges o policies espanyols…qualsevol semblança amb paisos occidentals democrátics es un accident
  3. Icona del comentari de: RamonC a gener 22, 2024 | 07:01
    RamonC gener 22, 2024 | 07:01
    Vergonya de ser espanyol. El deep state actua tant a favor del equip oficial com amb contre de qualsevol que s'oposi a les seves ideas podrides. A més, indefensió absoluta. Ja ho va dir l'entrenador de l'Almeria: me callo para que no me sancionen. No poden soportar que el Girona, que assimilen amb Puigdemont, pugui anar per devant d'ells. Estan molt malalts...
  4. Icona del comentari de: Juan Rodes a gener 22, 2024 | 07:31
    Juan Rodes gener 22, 2024 | 07:31
    Terrorisme Arbitral Florentino al poder total. juecesde vox, jueces de Florentino
  5. Icona del comentari de: Angel terres a gener 22, 2024 | 14:45
    Angel terres gener 22, 2024 | 14:45
    Vergüenza le tendría q dar a un Madrid ganar de esa manera, un robo . Y al árbitro saciedad x vida
  6. Icona del comentari de: Toni a gener 22, 2024 | 21:32
    Toni gener 22, 2024 | 21:32
    Robatori a mà armada, ja no s'esforcen a dissimular, l'àrbitre devutaba al Bernabeu i el del VAR li va dictar les jugades que podrien beneficiar al Madrid per remuntar el resultat costés el que costés, fins i tot allargant el partit 11 minuts fins que varen marcar la més gran vergonya del futbol Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa