Món Esport
L’entorn del Madrid vaticina el retorn de Mourinho al Bernabéu
  • CA
José Mourinho, en una imatge d'arxiu.
José Mourinho, en una imatge d’arxiu. | Europa Press

Santiago Solari les coses no li estan anant massa bé al Reial Madrid. L’equip blanc ja ha estat eliminat de la Copa del Rei, aquest cap de setmana podria quedar-se a 12 punts del líder si el Barça repeteix victòria al Santiago Bernabéu i, un any més, sembla que els madrilenys ho fiaran tot a la carta de la Champions (però aquest cop sense Cristiano). Al substitut de Julen Lopetegui només li ha calgut una derrota voluminosa contra l’etern rival per estar en el punt de mira. Els seus futbolistes van jugar bé, però a Valdebebas el que agrada són els resultats.

 

Des del primer moment en què es va anunciar la contractació del tècnic argentí, de fet, la sensació era que Solari no era una solució a llarg termini. L’exdirigent del filial madrileny es veia més com un pedaç temporal mentre el Madrid no trobava un entrenador el projecte del qual enamorés la desencantada afecció del Santiago Bernabéu. Entre el mar de noms que inunden les oficines merengues ressalta el d’un tècnic portuguès actualment a l’atur (encara que es deixa veure en diferents televisions) després de ser acomiadat a finals del 2018 pel Manchester United.

 

Els camins del Madrid i de Mourinho estan destinats a retrobar-se. Quan el primer necessita un entrenador, el portuguès sempre entra en escena; i si això passa quan el tècnic està sense feina des de fa mesos i té ganes de projectes il·lusionants, els rumors encara es disparen amb més força. Després de la derrota contra el Barça a la Copa del Rei i a les portes d’un altre Clàssic decisiu, aquest a la Lliga, els mitjans de comunicació estatals ja tornen a assenyalar que el futur de Mourinho passa per la banqueta local del Santiago Bernabéu.

 

I no només ho apunta la premsa. També ho fa gent de l’entorn madridista com Ramón Calderon, expresident blanc entre els anys 2006 i 2009. Aquestes han estat les seves paraules en la 29ª edició del Desafío NACEX, un torneig que enfronta exfutbolistes de Madrid i Barça amb motiu del Clàssic de Lliga d’aquest dissabte: “Doneu-ho per segur que Mourinho tornarà al Madrid… bé, per segur no es pot donar res. Ja es va intentar aquesta temporada… El president ja el va intentar fitxar fa uns mesos. És l’únic entrenador al qual respecta. Creu que imposa autoritat amb els jugadors, la premsa i en tots els àmbits, i això li fa confiar en ell. Aquestes coses no es poden assegurar, però hi ha un 90% de possibilitats que torni al Madrid. Jo crec que acceptarà l’oferta. No és fàcil dir ‘no’ al Reial Madrid. Ell aquí va estar bé i molt ben acompanyat. Va tenir problemes, però com els ha tingut en tots els llocs. Insisteixo, hi ha un president que li dona molt suport”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa