Món Esport
Tragèdia futbolística al Reial Madrid abans del clàssic contra el Barça

L’estrella del Reial Madrid, Karim Benzema, no podrà disputar el partit entre el conjunt blanc i el FC Barcelona que es disputarà aquest diumenge al Santiago Bernabéu per culpa d’unes molèsties. L’atacant va patir uns problemes físics durant els últims minuts del darrer compromís de lliga dels madrilenys i no s’ha recuperat a temps de jugar el clàssic. El seu entrenador, Carlo Ancelotti, ha confirmat l’absència del davanter en la compareixença prèvia al MadridBarça: “No pot jugar demà. Mai hem arriscat amb ell. Encara sent algunes molèsties i, per tant, no ha entrenat”. La baixa del gal s’uneix a la de Ferland Mendy, lateral esquerre del conjunt madrileny.

Karim Benzema és un futbolista insubstituïble per al Reial Madrid, ja que és el pal de paller del seu joc ofensiu. El francès és el màxim golejador de la Lliga amb un total de 22 dianes. El francès ha marcat 32 cops aquesta temporada si tenim en compte totes les competicions i és el màxim assistent dels blancs havent repartit tretze passades de gol. A més, el gal té presa la mesura a l’equip blaugrana, a qui li ha fet onze gols, sent el novè jugador que més vegades ha vist porteria en la història dels clàssics. Sens dubte, el futbolista madridista més perillós en atac al clàssic serà Vinicius Júnior. El brasiler està duent a terme una gran temporada, en la qual suma disset gols i deu assistències.

¿Qui pot reemplaçar Karim Benzema?

Els dos jugadors que té al Madrid en la demarcació que ocupa Benzema, el centre de la davantera, no han estat gens encertats durant aquesta temporada. Un d’ells és Luka Jovic, que ha fet un gol en tretze partits i l’altre és Mariano, que no ha vist porteria durant aquest curs i tan sols ha disputat quatre duels. Una alternativa que podria plantejar Carlo Ancelotti per reemplaçar Benzema és renunciar a jugar amb un davanter centre i incorporar un fals nou. Alguns jugadors que tenen possibilitats d’ocupar aquesta posició són Marco Asensio, Rodrygo Goes o Gareth Bale. El primer d’ells és qui més gols ha fet de tots tres, mentre que el segon ha repartit més assistències que els altres dos candidats al fals nou. D’altra banda, resultaria molt sorprenent que Ancelotti optés per Bale quan el gal·lès tan sols ha jugat cinc partits en aquesta temporada.



Més notícies
L'estadi Santiago Bernabéu, nevat | Real Madrid CF
Com pot afectar el mal temps al clàssic entre el Madrid i el Barça?
Notícia: Com pot afectar el mal temps al clàssic entre el Madrid i el Barça?
Comparteix
S'espera un clima plàcid a l'hora del partit, però hi ha un cert risc de pluja
Gavi i Modric durant un clàssic | FC Barcelona
Què ha de fer el Barça per guanyar el clàssic contra el Madrid?
Notícia: Què ha de fer el Barça per guanyar el clàssic contra el Madrid?
Comparteix
Els blaugranes busquen fer un cop sobra la taula

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa