Isco torna a somriure amb Zidane (2-0)
c
Marcelo i Isco celebren el gol del malagueny | BALLESTEROS / EFE

En la seva reestrena a la banqueta blanca, Zinedine Zidane ha rescatat de l’ostracisme Isco, Marcelo i Keylor Navas, tres peces que li havien donat grans rèdits en la seva antiga etapa al Reial Madrid, i aquests no li han fallat en el triomf contra el Celta (2-0), on tots ells han estat protagonistes. D’entrada, tots ells han estat titulars, en detriment d’homes com Courtois, Reguilón i Casemiro (sancionat). El partit ha començat amb una matinera lesió pel celta, de Juncà, al segon minut de joc. Sens dubte, un mal presagi del mal partit dels gallecs, que han demostrat per què segueixen a la zona de descans.

Al quart d’hora de joc, han tingut la més clara: una rematada de cap d’Okay que Keylor Navas, que des de les dues primeres jornades només havia disputat un partit de Lliga, ha salvat amb una mà providencial a contrapeu. Zidane l’ha tornat a la titularitat i el porter de Costa Rica li ha respost amb una mà que ha salvat el 0-1. Un quart d’hora després, el Madrid ha avisat amb un xut de Bale al travesser. Aquí ha començat l’inici del ball d’ocasions dels blancs: Marcelo ha xutat massa creuat i Ramos, uns segons després, ha fregat el pal amb una rematada de cap. Amb tot, el partit ha marxat amb el 0-0 al descans.

El ritme lent no s’ha trencat en el segon temps, on Modric ha avançat els blancs al minut 56. El Bernabéu ha celebrat la diana, que ha estat anul·lada pocs minuts després per un clar fora de joc de Varane. El francès estava en posició irregular quan el xut del croat s’ha aproximat a la seva posició, a dos metres del porter. Per no tocar la pilota, Varane ha fet un gest amb la cintura per evitar el contacte. El VAR ha intervingut de forma encertada per invalidar-lo. El Madrid, però, no ha baixat els braços i només sis minuts després, ha acabat trobant l’1-0. Després d’una gran conducció d’Asensio, el balear ha filtrat una gran passada per Benzema, que ha assistit Isco al cor de l’àrea petita. El malagueny només l’ha hagut d’empenyer, obrint la llauna el dia que era titular al Santiago Bernabéu cinc mesos després de ser-ho per últim cop (20 d’octubre contra el Llevant). Després del gol, Zidane ha retirat Isco, que ha notat el desgast físic. El Celta, massa imprecís al contraatac, no ha sabut causar cap maldecap a un Madrid que ha sentenciat el partit a falta d’un quart d’hora pel final. Bale ha recollit una gran pilota interior de Marcelo, l’altre repescat, per establir el definitiu 2-0