Món Esport
Hisenda multa Sergio Ramos per irregularitats en la tributació dels seus drets d’imatge

Aquest dimecres, el diari El Mundo va assegurar que Hisenda havia actuat contra Sergio Ramos per irregularitats en la tributació dels seus drets d’imatge i li havia imposat una sanció d’un milió d’euros. L’Agència Tributària, sempre segons el mateix mitjà, havia castigat el central del Reial Madrid en conèixer que, durant els exercicis del 2012, el 2013 i el 2014, havia cedit els seus ingressos publicitaris a una de les seves societats per pagar menys impostos.

El mitjà de comunicació madrileny va afegir que Ramos ja havia abonat en terminis i per via administrativa la multa –la quantitat defraudada, la sanció i els interessos– i que, per tant, ja estava al corrent de pagaments. El mateix futbolista ho ha confirmat en un comunicat que ha difós a través de les xarxes socials i mitjançant el qual ha deixat clar que no ha comès cap delicte penal, sinó que la multa de l’Agència Tributària era “de caràcter administratiu”.

“Declaro tots els meus ingressos a Espanya i compto amb un equip d’assessors professionals que analitzen, gestionen i resolen tots els meus assumptes fiscals. Estic al corrent de totes les meves obligacions amb l’Agència Tributària, que em va notificar una liquidació diferent de la declarada per mi en el període 2012-2014 després de canviar el criteri que la mateixa Administració m’havia indicat els anys anteriors, liquidació que he satisfet íntegrament”, ha exposat el futbolista del Madrid.

A més, Sergio Ramos ha informat que “tenint en compte la meva disconformitat davant el canvi de criteri de l’Agència Tributària i, reitero, un cop pagada en via administrativa la liquidació, he exercit el meu dret de recórrer l’acord de l’Administració”. D’aquesta forma, el defensa espanyol ha anunciat que ha interposat un recurs en el qual es qüestiona de forma contundent la decisió d’Hisenda i els canvis de criteris i demana que la multa sigui anul·lada i retornada.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa