El Madrid avança per la Lliga amb pas ferm (1-4)

El primer equip masculí de futbol del Reial Madrid ha escombrat el Granada Club de Futbol de l’Estadi Nuevo los Cármenes en un duel que han dominat els blancs des del primer minut i que ha acabat amb golejada (1-4). Els de Carlo Ancelotti han saltat al terreny de joc disposats a endur-se els tres punts d’Andalusia i ho han aconseguit. De fet, amb aquesta victòria se situen líders del campionat de Lliga amb dos punts més que el Sevilla, quatre més que l’Atlètic de Madrid i deu més que el Barça. La Reial Societat és l’únic equip que pot treure la primera posició als merengues si guanya el seu enfrontament contra el València.

El primer gol del Madrid ha estat obra de Marco Asensio, qui ha aprofitat la seva velocitat per batre Luís Maximiano amb un xut que ha anat per sota del cos del porter del Granada. El davanter balear ha fet un molt bon partit. El segon ha estat obra de Nacho Fernández, qui ha rematat una centrada rasa a l’interior de l’àrea. El davanter colombià Luis Javier Suárez ha retallat distàncies amb un xut des de molt lluny que s’ha enverinat en colpejar un futbolista del Madrid i que ha enganyat completament Thibaut Courtois, però a la segona part els blancs han tornat a ser molt superiors i han deixat aquesta diana del Granada en una anècdota.

A la represa, Vinícius Jr. ha tornat a ampliar els seus registres golejadors després d’empènyer al fons de la porteria una assistència de Luka Modric que no podia fallar. Amb dos gols d’avantatge, l’àrbitre ha expulsat Monchu, del Granada i ex del Barça, per una dura entrada sobre el mateix davanter brasiler. Amb un futbolista més, el Madrid ha sentenciat definitivament el partit al minut 76 amb l’última diana de Ferland Mendy.