El fons d’armari del Madrid diverteix el Bernabéu (3-2)

El Madrid compensa l’avorrit present pensant en el futur. El conjunt blanc torna a guanyar després de dues ensopegades consecutives a domicili en un partit contra el Vila-real en què els millors són els futbolistes joves com Brahim, Mariano, Valverde i Vinícius. Els madrilenys derroten el conjunt valencià, que ha desaprofitat una bona oportunitat per certificar la permanència, amb una posada en escena força atractiva i amb més superioritat de la que acaba mostrant el marcador final (3-2).

El Santiago Bernabéu, força buit, ha pogut gaudir d’una versió més competitiva dels de Zidane. El Madrid, de fet, només ha tardat 84 segons a avançar-se al marcador i a posar punt final a la ratxa de 570 minuts sense marcar cap gol per part d’algun altre jugador que no fos Benzema. Mariano ha tingut el privilegi d’aconseguir-ho. El Vila-real, gràcies a una pèrdua de Casemiro, ha empatat el partit (l’experico Gerard Moreno ha estat l’encarregat de batre Courtois), però els locals han aconseguit traslladar al marcador la seva superioritat. Abans del descans, Vallejo ha aprofitat una jugada enrevessada a dins de l’àrea per fer el segon; només començar la represa, Mariano ha tornat a veure porteria per sentenciar el compromís i aprovar amb nota l’examen de nivell al qual s’ha sotmès el davanter català aquest diumenge.

El Vila-real ha reaccionat massa tard: el gol de Jaume Costa ha arribat en el temps d’afegit i els castellonencs ja no han tingut temps d’empatar. Encara que el marcador final ha estat ajustat, el Madrid ha mostrat als seus afeccionats una molt millor cara que la dels dos anteriors partits, contra el Getafe i el Rayo Vallecano. Els futbolistes blancs han aprofitat per dedicar la victòria a Iker Casillas, a qui li han enviat un missatge de suport després que aquesta setmana patís un infart.