Florentino atribueix les filtracions a una conspiració contra la Superlliga

El cas de les filtracions d’àudios de Florentino Pérez on falta el respecte, critica i menysprea Iker Casillas i Raúl González ha arribat tan lluny que el mateix president ha hagut d’intervenir. Tractant-se d’un personatge que pretén allunyar-se sempre dels focus mediàtics, és molt rellevant que Florentino hagi volgut intervenir personalment per donar la seva versió dels fets.

Val a dir que la forma amb la qual s’ha expressat no és la més valenta de totes. Ho ha fet a través d’un comunicat que el Reial Madrid ha publicat a les seves xarxes socials. En el text, molt breu, Florentino assenyala directament un periodista, José Antonio Abellán, d’haver difós aquests àudios. Ara bé, assegura que “fa molts anys que els intenta vendre” i es mostra sorprès pel fet que El Confidencial els hagi filtrat justament ara.

És per això que Florentino hi veu una mena de conspiració i que tot plegat està relacionat amb què sigui el principal “promotor de la Superlliga”. Afegeix que “són frases tretes de l’ampli context en el qual es produeixen” i finalitza el comunicat deixant clar que “els meus advocats estan estudiant les possibles accions a executar”.Més notícies
Florentino Pérez i Iker Casillas, en arxiu | Europa Press

Noves filtracions de Florentino sobre Casillas: “És molt curt”

També ataca l'exparella del porter madrileny Sara Carbonero
Iker Casillas, amb Florentino Pérez | Europa Press

Es filtra un àudio de Florentino on malparla de Casillas i Raúl

"Són les dues grans estafes del Reial Madrid", assegura

Comentaris

    AJAJA. Teatro, y del bueno. Juliol 14, 2021 | 16:03
    Què potser no ho va dir, ara, tot aixó? JAJAJA

Nou comentari