Món Esport
El Madrid podria vendre un dels seus líders

El Manchester United ha començat la temporada de manera pèssima. Després de canviar de tècnic per enèsima vegada en els darrers anys, s’esperava que el club britànic fes un pas endavant. I és que l’escollit era el neerlandès Erik ten Hag, exitós en la seva etapa a l’Ajax i amb un estil molt marcat. Després de dues jornades de Premier League, però, han acumulat dues derrotes, amb una golejada per 4-0 inclosa. Això ha propiciat que els dirigents dels red devils busquin solucions en forma de fitxatges. I darrerament s’han interessat per un dels jugadors més importants del Reial Madrid en la darrera dècada: Carlos Casemiro.

Com s’ha vist en els partits esmentats, el mig del camp dels anglesos ha fet aigües. Després que haguessin completat una bona pretemporada, ara, quan han jugat partits oficials, l’equip de Ten Hag s’ha dessagnat en moltes zones del camp. En defensa especialment, però també al mig del camp. Tot i que és d’hora, de moment el doble pivot format pel danès Christian Eriksen i el brasiler Fred no ha funcionat. Amb l’opció de Frenkie de Jong pràcticament descartada, el United s’ha fixat en els serveis de Casemiro.

Casemiro, necessari per revertir el rumb del United

És una evidència afirmar que Casemiro és sinònim de moltes coses: experiència, talent, compromís, gran capacitat defensiva, bona capacitat d’afegir-se a l’atac, bon xut o lideratge. El brasiler ho ha guanyat tot amb Carlo Ancelotti i Zinedine Zidane a la banqueta. Per això, un equip que necessita un cop d’efecte com és el United s’ha interessat en ell. Els factors Cristiano Ronaldo i Raphaël Varane, jugadors amb característiques també guanyadores i fitxats fa un any, no han estat suficients.

El Madrid ja ha taxat Casemiro

En aquest sentit, i tal com informa el diari Sport, el Madrid no oposaria gaire resistència a la possible venda. De fet, ja hauria posat preu. Tot i que l’exjugador del Porto té una clàusula multimilionària, de mil milions d’euros, el president, Florentino Pérez, el deixaria marxar a canvi de 70 milions d’euros. Una xifra que dista dels 40 milions d’euros que té com a valor de mercat, segons Transfermarkt, però que és justificable tenint en compte la trajectòria que ha tingut Casemiro, i els anys que encara té per endavant. En clau madridista, cal recordar que aquest estiu han fitxat Aurélien Tchouameni, un jove jugador que està destinat a substituir Casemiro a mitjà termini… o a curt.

D’això dependrà la decisió de Casemiro. Si accepta el nou desafiament, podria vestir-se de vermell aquesta temporada. Segons les mateixes informacions, els red devils li millorarien el contracte en termes de salari. A més, duraria cinc anys. I això no és usual en els casos dels jugadors veterans. És a dir, els clubs acostumen a reduir la durada dels contractes als jugadors que tenen una certa edat. Casemiro en té 30. Finalment, segons informacions del diari Marca, el jugador s’ho està pensant. Per tant, hi ha possibilitats que l’operació prosperi i que, després de vuit temporades al primer equip blanc, canvii d’aires.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa