Món Esport
El Madrid perd el judici amb LaLiga per la tipografia de les samarretes
  • CA
El president del Reial Madrid, Florentino Pérez
El president del Reial Madrid, Florentino Pérez | Europa Press

El Reial Madrid perd l’enfrontament en els jutjats amb LaLiga per la tipografia de les seves samarretes. Segons la Cadena SER, el conjunt blanc haurà d’abonar les despeses del judici perquè el jutjat de primera instància número 58 de Madrid ha fallat a favor de l’entitat que regeix el futbol espanyol.

 

Fa dues temporades, LaLiga va anunciar que passaria a obligar tots els equips de la Lliga Santander a portar un estil de lletra específic en els dorsals i en els noms dels jugadors, quelcom que es va especificar en la Circular nº29 de la temporada 2016/17. Llavors, el Reial Madrid, que no compartia la decisió perquè considerava que això és una cosa que hauria de ser triada pels equips i que havia firmat un acord amb Adidas per al disseny de les lletres del següent curs, va demandar LaLiga.

 

La demanda ha estat desestimada i el Madrid haurà d’abonar la despesa del judici a més de seguir utilitzant la mateixa tipografia que els altres 19 equips de la Lliga Santander. A la Champions League i la Copa del Rei, els blancs podran utilitzar (com ja estan fent) la seva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa