El Madrid guanya l’Espanyol amb facilitat (2-0)

L’Espanyol ha perdut a Madrid (2-0). Els de Quique no han pogut amb la màquina blanca, que està en un gran moment de la temporada i no ha permès al conjunt català ni apropar-se a l’àrea de Kiko Casilla. Els madrilenys han collat amb insistència la porteria de Diego López a partir del futbol que ha fabricat Isco, el millor del partit d’avui.

Morata, al minut 33, ha aprofitat una assistència melòdica d’Isco Alarcón per rematar-la amb el cap a la xarxa del porter gallec. Cristiano, Morata i Lucas Vázquez han traslladat constant perill a l’àrea perica però no han estat encertats.

El portugués ha enlluernat el Bernabéu amb un regat d’aquells que passen directament als reculls de millors jugades: CR7 ha superat David López fent-li una sotana d’elàstica, una acció plàstica i maca que ha aixecat els aficionats madridistes.

L’Espanyol ha arribat viu al minut 83, tot i que en cap moment ha fet sensació de creure’s que podia empatar el partit. No ha atacat l’Espanyol, facilitant la feina al Madrid, que ha aprofitat el partit per rotar i retrobar Gareth Bale, que torna tres mesos després.

El gal·lès ha fet una cursa de 40 metres per internar-se a l’àrea després d’una altra assistència d’Isco i superar Diego Lopez per baix. Bale ha tancat un partit que no ha tingut història, on l’Espanyol ha jugat a no sortir golejat.