El Madrid es retroba amb si mateix (2-0)
Casemiro i Modric han marcat els gols contra el Sevilla | RODRIGO JIMÉNEZ / EFE

El Reial Madrid ha salvat els mobles contra el Sevilla després d’una sòlida segona part al Santiago Bernabéu (2-0). L’equip de Solari, pressionat per la necessitat de sumar de tres en tres i no deixar escapar a encara més distància al Barça, ha superat un partit que li permet situar-se tercer en solitari, a set punts del conjunt blaugrana, que juga aquest diumenge contra el Leganés.

Solari ha recuperat Courtois a la porteria, i per un onze amb homes inexperats com Reguilón o Vinicius. El brasiler ha tingut la primera pels blancs al minut 5, però no ha estat encertat en el mà a mà davant Vaclik, que li ha endevinat les intencions. El Madrid ha arribat amb relativa facilitat a l’àrea visitant, fet que propiciava un Sevilla a qui les possessions li duraven força poc. El conjunt de Pablo Machín ha respost a través d’Escudero, que ha recollit una deixada de Ben Yedder per avisar amb una rematada que ha acabat al lateral de la xarxa.

Els dos avisos han estat el més destacat d’un partit que ha marxat al descans després d’un primer temps amb molt poques ocasions clares. El Madrid havia començat millor, però el Sevilla ha anat aprofitant la poca contundència blanca per anar entrant en el partit. Als andalusos, però, els ha faltat precisió en els metres finals. A la represa el Madrid ho ha intentat més. Casemiro, Modric, Vinicius i Ceballos, aquest últim al travesser, han disposat de fins a quatre clares ocasions en pocs minuts, confirmant que el Madrid ha anat a pel partit.

La segona part dels blancs ha estat de les més completes del que va de curs. El Madrid ha buscat el primer fins que l’ha trobat, al minut 77, gràcies a Casemiro. El migcampista brasiler s’ha tret de la màniga un gran xut llunyà que Vaclik no ha pogut desviar, ja que ha entrat per l’escaire. La diana ha fet molt de mal al Sevilla, que ja es veia molt a prop de puntuar, i ha donat aire a un Madrid que ha acabat el partit buscant el segon. I també l’ha obtingut: Modric, al temps afegit, s’ha trobat sol davant el porter visitant, i no ha perdonat. El conjunt blanc s’ha retrobat amb la seva millor versió a temps, davant d’un rival amb qui competeix per la tercera posició.