Món Esport
El Madrid destrona el Barça: la samarreta blanca serà la més cara del món
  • CA
Samarreta del Reial Madrid.
Samarreta del Reial Madrid. | Reial Madrid

El Reial Madrid respon a la seva crisi esportiva amb fortalesa comercial. Segons el diari Marca, Florentino Pérez està a punt de signar un acord amb Adidas per convertir la samarreta blanca en la més cara del món: el conjunt madrileny i la marca alemanya firmaran un patrocini per un valor de 1.100 milions d’euros dividits en deu anys (2020-2030). Així, el Madrid rebrà 110 milions anuals i superarà el Barça, que en cobra 105 de Nike, sempre que els blaugrana no aconsegueixin complir unes variables que augmentarien a 155 la quantitat ingressada.

 

Sempre segons el mateix mitjà, els 110 milions d’euros garantits per curs permetrà els madrilenys igualar la xifra que ingressen les franquícies de l’NBA amb el patrocini global de Nike, empresa que, per cert, també es va interessar a vestir els futbolistes del Reial Madrid. Les negociacions entre el club i Adidas no han estat massa fluides, però cap de les dues entitats estava disposada a trencar un acord continuat des del 1998 ni una relació que es va iniciar el 1981.

 

Les quatre Champions League en cinc anys han ajudat molt Florentino Pérez, que ha pogut exigir més diners abans de signar un contracte que duplicarà l’anterior. Els documents ja estan preparats i només falta oficialitzar-ho tot plegat. Cal recordar que el Madrid també supera el Barça en la quantitat rebuda per la publicitat a la seva samarreta: Fly Emirates abona 70 milions d’euros per temporada al conjunt espanyol, mentre que els blaugrana n’ingressen 55 pel seu pacte amb Rakuten.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa