Món Esport
El cunyat de Lopetegui explota contra les males maneres Florentino: “Em fa vergonya ser madridista”
  • CA
Lopetegui, durant el Trofeu Santiago Bernabéu
Lopetegui, durant el Trofeu Santiago Bernabéu | EFE

Després d’una reunió de la junta directiva, el Reial Madrid va acomiadar Lopetegui mitjançant un comunicat que, més enllà d’anunciar la decisió, també incloïa un paràgraf que criticava durament el paper de l’entrenador basc al Reial Madrid. “Aquesta decisió, adoptada des de la màxima responsabilitat, té com a fi canviar la dinàmica en què es troba el primer equip, quan encara són assumibles tots els objectius d’aquesta temporada. La junta directiva entén que existeix una gran desproporció entre la qualitat de la plantilla del Reial Madrid, que compta amb 8 jugadors nominats a la propera Pilota d’Or, un fet sense precedents en la història del club, i els resultats obtinguts fins a la data“, explicava el text oficial del club.

 

Aquestes paraules han rebut força reaccions d’indignació, ja que molts aficionats del futbol creuen que aquestes no van en consonància amb el famós señorío històric del Reial Madrid. Entre els enfadats es troba Juanjo Maqueda, i cunyat de Lopetegui, que va realitzar les següents declaracions a El Larguero de la Cadena SER: “Em fa vergonya absoluta ser madridista després de llegir el comunicat. És una bomba per al mateix club, ja que dels vuit jugadors nominats a la Pilota d’Or només Modric té alguna opció. Segur que tots els madridistes de veritat tenen la mateixa sensació que jo. És molt trist“. A més, el també exjugador del Madrid ha seguit criticant Florentino justificant que “hi ha hagut futbolistes importants com Cristiano Ronaldo o Iker Casillas que mai haurien d’haver marxat com van marxar”.

 

Maqueda, però, va deixar clar que no volia que els oients identifiquessin Lopetegui amb el que ell havia dit, ja que “Julen ha estat respectuós fins a l’últim moment”. De fet, l’entrenador basc va ser tot un senyor en el missatge comiat que va difondre a través de l’Agencia EFE i en el que agraïa a l’entitat madrilenya “l’oportunitat que li va brindar” i desitjava “sort a l’equip per a la resta de la temporada”. “Vull donar les gràcies als jugadors pel seu esforç i la seva dedicació, a tots els empleats del club per com m’han tractat durant aquest temps i a l’afició pel seu suport”, va sentenciar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa