Món Esport
Courtois i un gol a l’últim minut salven el Madrid (0-1)
  • CA

El Reial Madrid de Carlo Ancelotti ha derrotat l’Inter de Milà a l’estadi Giuseppe Meazza en el primer partit dels blancs a la fase de grups de la UEFA Champions League (0-1). Si el madridisme estava eufòric després dels últims enfrontaments del seu conjunt, en els quals Vinicius Jr. havia estat especialment encertat, un cop ha aparegut un rival complicat, com és l’Inter de Filippo Inzaghi, la història ha canviat. El porter belga Thibaut Courtois ha fet autèntics miracles per salvar els seus i el gol de la victòria ha arribat en una de les darreres jugades del partit, gairebé al temps de descompte, després que el nou fitxatge, Eduardo Camavinga, hagi assistit el jove Rodrygo Moreno.

D’aquesta manera, el Madrid se situa segon en el Grup D de la Champions, ja que l’humil Sheriff de Tiraspol, de forma sorprenent, ha batut el Shakhtar Donetsk en el seu debut en aquesta competició europea per dos gols de diferència. Amb aquest triomf, els de Carlo Ancelotti encaminen de forma clara la seva classificació per als vuitens de final. Malgrat que siguin només tres punts, els han sumat en el que hauria de ser el partit més difícil de la lligueta, ja que ha estat contra el contrincant més dur i fora de casa. El Sheriff i el Shakthar no haurien de suposar cap problema per als blancs, que es podrien permetre fins i tot alguna ensopegada, com per exemple el dia que rebin l’Inter al Santiago Bernabéu, en el que hauria de ser el segon enfrontament més exigent de la fase de grups.

Aquest cap de setmana el Reial Madrid tornarà a tenir un duel força complicat. Els merengues jugaran a Mestalla contra el València, un equip que ha començat en un bon estat de forma i en un estadi que sempre és complicat per als blancs. Tornarà a ser una prova que servirà de termòmetre per als d’Ancelotti, que han deixat imatges molt positives, però també molt negatives en aquest inici de curs.



Més notícies
Memphis lluita una pilota contra el Bayern | Europa Press
El Bayern despulla les vergonyes d’un Barça molt tendre (0-3)
Notícia: El Bayern despulla les vergonyes d’un Barça molt tendre (0-3)
Comparteix
Els blaugranes han caigut de forma clara, però com a mínim han plantat cara

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa