Ridícul històric del Madrid en la derrota a casa contra el Sheriff (1-2)

El Reial Madrid ha patit una derrota històrica al Santiago Bernabéu contra el Sheriff Tiraspol de la República de Transnístria en la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League (1-2). Els blancs han fet un partit realment dolent contra un dels rivals, a priori, més inferiors dels que han passat mai per l’estadi merengue. Els visitants s’han avançat amb un gol a la primera meitat que ja ha estat molt sorprenent, els de Carlo Ancelotti han empatat de penal, però el Sheriff ha acabat aconseguint la diana de la victòria al minut 90, al més pur estil del Reial Madrid.

La primera part dels futbolistes merengues ha estat molt gris. Els jugadors d’Ancelotti no han generat gairebé cap ocasió, sobretot als minuts inicials. Això ho ha aprofitat el Sheriff per apropar-se tímidament a la porteria de Thibaut Courtois, fins que al 25 Jasurbek Yakhshiboev ha caçat una bona centrada a l’àrea, la qual ha estat molt mal defensada pels jugadors del Madrid, per sorprendre la capital blanca amb un gol històric. Poc es podien imaginar els seguidors del conjunt de Transnístria que el seu equip s’avançaria al Santiago Bernabéu.

Els merengues han intentat reaccionar, però amb molt poc encert. D’aquesta manera s’ha arribat al descans, amb una victòria momentània increïble del Sheriff a un dels estadis més complicats d’Europa. A la represa el Madrid tampoc no ha estat especialment brillant, però un penal força polèmic assenyalat a favor dels blancs ha salvat l’equip d’Ancelotti. Karim Benzema ha estat l’encarregat de convertir-lo. Tanmateix, el Sheriff no s’ha arronsat i ha tornat a marcar, però aquest cop ho ha fet en fora de joc. El Madrid ha tingut alguna ocasió més per aconseguir la victòria, però qui ha acabat colpejant de forma definitiva ha estat l’equip de Transnístria. Al minut 90 Sébastien Thill ha marcat un golàs que ha rubricat aquest triomf que passarà a la història de la Champions League.