Món Esport
La premsa de Madrid exigeix que els àrbitres els xiulin a favor perquè “som l’equip amb més lligues”
  • CA
agraph -->

La premsa esportiva i generalista de Madrid està duent a terme una de les campanyes més dures que es recorden de pressió arbitral. El madridisme està indignat amb l’arbitratge del darrer partit contra el Sevilla a Valdebebas, en el qual González González, des de la Sala VOR, va fer xiular unes mans claríssimes de Militao a l’interior de l’àrea, que van anul·lar el penal que tot just després s’havia assenyalat sobre Benzema, també clar. Els blancs van empatar, van perdre l’oportunitat de posar-se líders i ara tota la culpa és dels àrbitres.

Les darreres portades dels dos diaris esportius principals de Madrid han despertat una indignació immensa entre el món del futbol. La del diari AS atribueix les decisions arbitrals a una “Mà negra”, insinuant que hi ha una conxorxa per impedir que els blancs guanyin la Lliga. La del diari Marca és encara més ridícula. Titulen amb “El tema de les mans es pot carregar el futbol” i a la portada apareixen totes les mans que no s’han xiulat a favor del Madrid i les que sí que s’han assenyalat a favor del Barça i l’Atlètic, com si a aquests dos equips no els hi haguessin xiulat penals en contra.

Però el cas que crida més l’atenció és el de l’article editorial i d’opinió del cap de redacció del diari AS, Tomás Roncero, titulat “El Madrid és el 683 d’Europa”. En aquesta peça s’indica que als blancs se’ls han assenyalat cinc penals més en contra que no pas a favor, situant així l’equip al número 683 d’Europa pel que fa a penals en contra. La conclusió que extreu Roncero és la següent: “Los árbitros en España están tratando al equipo con más ligas de la historia (34 títulos) como si fuese un club del carrito del pescado del Viejo Continente. Esto no es forofismo ciego, es denunciar lo que la mayoría calla”. El cas és que el que està fent, de forma gairebé explícita, és demanar que els àrbitres xiulin a favor del Madrid perquè són “el equipo con más ligas de la historia”.



Més notícies
Joan Jordan i Vinicius Jr | Europa Press
El Madrid empata in extremis i ja no depèn d’ell mateix per guanyar la Lliga (2-2)
Notícia: El Madrid empata in extremis i ja no depèn d’ell mateix per guanyar la Lliga (2-2)
Comparteix
El Sevilla ha estat a punt d'empotar-se els tres punts, però Kroos ha igualat al descompte
Gerard Piqué, amb la segona equipació de la temporada vinent | FC Barcelona
Piqué ‘troleja’ el Madrid i torna a revolucionar Twitter
Notícia: Piqué ‘troleja’ el Madrid i torna a revolucionar Twitter
Comparteix
El central ha entrat a la polèmica sobre les protestes de Zidane a l'arbitratge del Madrid - Sevilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa