Món Esport
Els plors del madridisme funcionen: les dues polèmiques contra el Chelsea afavoreixen els blancs
  • CA
agraph -->

Des del madridisme, tant per part d’alguns estaments del club, com de la premsa i l’afició, es va fer una gran campanya abans de l’anada de les semifinals de Champions davant el Chelsea per assegurar, abans que passés res, que els àrbitres els anirien en contra. Consideraven que aquest seria el seu càstig per haver estat el club abanderat de la Superlliga i ho argumentaven amb el partit del Barça femení contra el PSG, on un molt mal arbitratge va perjudicar els blaugranes.

Tanmateix, res més allunyat de la realitat. El col·legiat del Reial Madrid-Chelsea, Danny Makkelie, va tenir una actuació més aviat exemplar, amb dos asteriscos. El primer d’ells va ser en el gol dels blancs. Abans de la volea meravellosa de Benzema, Casemiro va pentinar la pilota perquè la rebés el francès. En fer-ho, es podria haver assenyalat una falta per impulsar-se colpejant un rival, Azpilicueta.

Tampoc no es va assenyalar ni es va revisar un possible penal de Carvajal sobre Chilwell. El lateral merengue va empènyer l’extrem anglès a l’interior de l’àrea en la disputa per una pilota aèria. El futbolista del Chelsea va caure, però l’àrbitre va considerar que el contacte no era suficient com per assenyalar la pena màxima. Amb tot, la mateixa història de sempre: per un motiu o per un altre, el Madrid sempre surt beneficiat.



Més notícies
Benzema i Zidane, a Valdebebas | Europa Press
El Madrid sobreviu de miracle contra el Chelsea (1-1)
Notícia: El Madrid sobreviu de miracle contra el Chelsea (1-1)
Comparteix
Els londinencs han perdonat massa i Benzema s'ha inventat un golàs per mantenir l'eliminatòria oberta
 Toni Kroos demana explicacions a l'àrbitre Hernández Hernández | Europa-Press
Brutal campanya de la premsa madrilenya per pressionar els àrbitres de la Champions
Notícia: Brutal campanya de la premsa madrilenya per pressionar els àrbitres de la Champions
Comparteix
Creuen que la UEFA els perjudicarà com a càstig per la Superlliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa