Món Esport
Brahim Díaz, pedaç de Florentino: “Vull ser gran al Madrid”
  • CA
Brahim Díaz, durant la seva presentació com a nou jugador del Madrid.
Brahim Díaz, durant la seva presentació com a nou jugador del Madrid. | EFE

Florentino Pérez ho té molt clar. La derrota del seu equip contra la Reial Societat (0-2) va agreujar una crisi que només es podia saciar amb l’anunci d’un fitxatge. Poc més d’una hora després de perdre davant el conjunt basc, el Reial Madrid va anunciar la incorporació de Brahim Díaz, migcampista ofensiu de 19 anys que, fins aquest mes de gener, ha tingut una participació força escassa en el Manchester City de Pep Guardiola.

 

El malagueny, pel qual el Madrid pagarà 17 milions d’euros al City encara que només li quedaven sis mesos de contracte, ha assegurat que aquest dilluns ha viscut “un dia molt especial, únic i inoblidable”. “Estic molt feliç. És el dia més important de la meva vida, fitxo pel club amb què vaig somiar des de petit. No hi ha millor regal de Reis. Quan vaig decidir deixar el City vaig contemplar tres opcions: jugar al Madrid, jugar al Madrid i jugar al Madrid. No volia anar a cap altre lloc”, ha declarat el nou futbolista merengue en un discurs força emotiu.

 

“Estic molt agraït al City, però vull triomfar aquí. Tinc ganes de jugar i ser gran al Madrid. Estic més còmode en les posicions d’atac, però si haig de jugar en alguna altra posició estic completament a disposició de l’entrenador. Em defineixo com un jugador amb molta gana”, ha valorat Díaz, que podria debutar aquest dimecres, en el partit del Madrid contra el Leganés.

 

“Estic preparat, tinc moltíssimes ganes de jugar. Per això he vingut. Primer hauré d’entrenar amb l’equip, a poc a poc aniré agafant ritme. El del Madrid és un gran vestidor i he d’aprendre de totes les estrelles que hi ha. M’arribaran les oportunitats“, ha sentenciat el jove futbolista, que ha mirat cap a una altra banda quan li han preguntat si creia que la situació actual blanca l’afavoreix o el perjudica: “La situació del Madrid és que ha guanyat quatre Champions en quatre anys. No es pot dubtar d’aquests jugadors”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa