Món Esport
El Bernabéu es converteix en un centre de proveïment i distribució de productes sanitaris

El Reial Madrid, en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes, ha posat en marxa un projecte per a l’aprovisionament i distribució de material sanitari dirigit a la lluita contra la pandèmia del coronavirus. “Gràcies a l’estreta col·laboració d’aquestes dues institucions, l’estadi Santiago Bernabéu es convertirà en un espai adaptat per emmagatzemar les donacions de material sanitari destinat a lluitar contra la Covid-19”, ha informat el CSD mitjançant un comunicat.

Tot aquest material serà lliurat a les autoritats sanitàries espanyoles perquè es pugui “fer un ús òptim i eficient d’aquests recursos, tan necessaris davant l’actual emergència sanitària”. A més, el club blanc facilitarà a entitats i empreses la possibilitat de fer arribar a aquest centre les donacions econòmiques o el material que creguin oportú lliurar al Ministeri de Sanitat. Aquest mecanisme serà complementari d’aquells que, amb finalitats solidàries similars, pugui activar el govern espanyol.

El Ministeri de Sanitat serà, a través dels mecanismes que ja estan en funcionament i sempre sota la supervisió del centre principal de material sanitari situat en la localitat madrilenya de Valdemoro, el responsable d’assignar les donacions als centres i entitats més necessitades.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a març 26, 2020 | 20:43
    Ramon març 26, 2020 | 20:43
    La llotja del Bernabeu porta camí de quedar més buida que un concert gratuït de Quico Pi de la Serra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa