Món Esport
Un Girona trist i fred perd contra el Tolosa (0-1)
  • CA

El Girona viu immers en el pitjor moment des que Eusebio Sacristán es va fer càrrec de la banqueta de l’Estadi Municipal de Montilivi. El conjunt vermell-i-blanc, que acumula fins a quatre jornades consecutives sense guanyar a Primera Divisió, ha perdut per un ajustat 0 a 1 en l’amistós que, aprofitant l’aturada pels partits de seleccions internacionals, ha disputat aquest dijous contra el Tolosa, de la Ligue 1 francesa. El partit es presentava com una bona oportunitat per deixar enrere els dubtes que han aixecat els últims resultats; però els gironins, visiblement incòmodes sobre la gespa de l’Estadi Municipal de Peralada, no han sabut sotmetre en cap moment als visitants; que, a més, han jugat amb molts futbolistes del filial.

 

Tot i que el Tolosa ha superat el Girona en intensitat, el duel ha estat força igualat durant els 90 minuts. De fet, els vermell-i-blancs han tingut diverses ocasions clares per aconseguir un bon resultat, però ni Patrick Roberts, ni Seydou Doumbia, ni Portu, ni Jonás Ramalho han estat encertats. En canvi, sí que ho ha estat el jove centrecampista francès Yann Bodiger; que, al minut 68, ha anotat el 0 a 1 definitiu en rematar un servei de falta lateral.

 

Pel Girona, l’única bona notícia que ha deixat l’amistós contra el conjunt francès ha estat la reaparició de Jonás Ramalho, Carles Planas i Johan Andrés Mojica, que aquesta temporada encara no han pogut debutar en competició oficial per culpa de diferents lesions i que avui han tornat a vestir-se de vermell-i-blancs després de moltes setmanes sense fer-ho. Al final del partit, Mojica, que va disputar el Mundial de Rússia amb la selecció colombiana, ha reconegut que està “feliç per haver tornat” i que ara espera “anar agafant el ritme a poc a poc”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa