Stuani només pensa en l’ascens (3-1)

Cristhian Stuani no es planteja cap escenari que no sigui el del Girona competint a la màxima categoria del futbol espanyol. I ho ha tornat a demostrar aquest dijous, quan el seu equip ha trencat la mala ratxa de tres derrotes consecutives en Lliga gràcies, en bona part, a un doblet de l’uruguaià, que ja ha vist porteria 18 vegades aquesta temporada, en la visita de l’Extremadura a Montilivi (3-1)

Els de Pep Lluís Martí no volien continuar veient com les primeres posicions de la classificació se seguien allunyant i han reaccionat després d’un inici del 2020 decebedor. Només han hagut de passar sis minuts perquè Stuani rematés una centrada d’Aday després d’una gran jugada individual del de Sentmenat, l’encarregat d’ampliar diferències al marcador abans del descans amb un molt bon xut de falta que ha fet justícia amb el que s’estava veient sobre la gespa.

Només començar la represa, no obstant això, l’Extremadura ha retallat distàncies i ha posat la por al cos dels jugadors i els afeccionats gironins, que no han paït massa bé la diana visitant. Els catalans han fet un clar pas enrere i han deixat que els seus rivals duguessin la iniciativa fins que Stuani s’ha encarregat de sentenciar-los en una jugada a pilota aturada.

D’aquesta forma, el Girona ha sumat tres punts vitals i ha acabat la 23a jornada de la Lliga SmartBank en sisena posició, l’última plaça d’accés als play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola. Després de tres jornades consecutives de decepcions, el conjunt blanc-i-vermell ha tornat a treure el cap entre els principals candidats a pujar a la Lliga Santander.