Món Esport
Montilivi tanca amb gratitud la temporada del Girona (0-1)
  • CA

El darrer gol que els afeccionats del Girona han pogut veure a Montilivi no l’ha fet el seu equip. Malauradament, el valencianista Luciano Vietto ha estat l’autor de l’última diana a l’estadi gironí aquesta temporada. Tot un golàs, després d’un partit entretingut i sense transcendència entre l’equip local i el València, un bonic duel per acomiadar la Lliga en un escenari que segueix sense despertar-se d’un somni inacabable.

Cap dels dos equips s’hi jugava res. El Girona, amb la feina feta des de mitjans de temporada, rebia la visita d’un València que ja ha assegurat la classificació per a la propera edició de la Lliga de Campions. Tots dos conjunts han signat un curs extraordinari. Sobretot els catalans, que s’han convertit en la revelació de la Lliga, en tota una sorpresa positiva després d’assolir fins a 43 punts en 28 jornades i de formar part dels candidats en la lluita per les posicions europees fins pràcticament el final del campionat.

 

A falta d’una jornada, el Girona suma 48 punts. Això vol dir que només n’ha sumat cinc en les darreres nou jornades i que ha donat oficialment per exhaurides les possibilitats d’accés a l’Europa League, però res impedeix els homes de Pablo Machín i tota la seva afecció acomiadar una temporada històrica. Montilivi ha tornat a veure una derrota, la tercera consecutiva al seu estadi i el quart partit sense guanyar, un fet que no ha entristit els seguidors gironins, que s’han mostrat orgullosos del rendiment dels seus futbolistes un cop l’àrbitre ha xiulat el final.

El futbol tornarà a Girona la propera temporada. En la darrera jornada, el conjunt blanc-i-vermell visitarà l’estadi de Gran Canària per enfrontar-se a Las Palmas i tancar un debut immillorable a la Primera Divisió del futbol estatal, una Lliga en la qual ja no hi serà l’històric capità Eloi Amagat, que aquest dissabte s’ha acomiadat entre llàgrimes i moltes abraçades de la seva afecció.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa