Món Esport
El Leganés pateix un brot de Covid-19 abans de visitar el Girona
  • CA

El Leganés ha informat a través d’un comunicat oficial que nou membres del primer equip han donat positiu per Covid-19. Tres de les persones afectades per aquest brot són futbolistes i els altres sis són integrants de l’staff tècnic del conjunt madrileny. Segons el mateix club, els nou positius són asimptomàtics i han estat aïllats immediatament. Aquesta notícia arriba tan sols un dia abans que el Leganés visiti el Girona a Montilivi. Aquest duel tindrà lloc dilluns 6 de desembre a les 21:00 hores.

El club madrileny ha informat també ha realitzat noves proves diagnòstiques de la covid-19 a tots els integrants del primer equip després de l’aparició d’aquests nou positius. Segons la Cadena COPE, no ha aparegut cap cas més de coronavirus. Per tant, el Leganés no ha trastocat el seu full de ruta i es desplaçarà a Girona per la disputa del pròxim partit de Segona Divisió. Aquest mateix mitjà assegura també que l’entrenador dels madrilenys, Mehdi Nafti, no es troba entre els afectats per aquest brot.

L’opció més probable és que el partit entre el Girona i el Leganés es disputi amb normalitat. De fet, seria molt estrany que aquest duel s’ajornés. L’equip dirigit per Mehdi Nafti compta amb el mínim de tretze jugadors disponibles que estableix el reglament per poder disputar el matx i ha pogut completar la seva convocatòria amb quatre jugadors del filial. Per tant, tot fa pensar que no hi haurà cap inconvenient perquè Montilivi acolli aquest duel el pròxim dilluns.

El partit entre Girona i Leganés és clau per les aspiracions de tots dos equips. Ambdós conjunts s’estan recuperant d’un inici de temporada molt dolent i començant a escalar posicions cap a la zona de play-off d’ascens. Ara mateix, l’equip de Míchel està a tan sols tres punts de les sis primeres posicions, que donen accés al play-off. El Leganés està una mica més lluny d’aquesta zona, concretament sis dígits per sota.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa