Món Esport
La pilota, al teulat del Girona
  • CA

 

La bona campanya dels gironins ha despertat l’interès dels rivals. Les peces més destacades del projecte han escoltat cants de sirena en els darrers mesos. Portu va ser dels primers a irrompre en l’esfera mediàtica. Mentre el seu nom sonava per la selecció espanyola, diversos clubs van interessar-se per la seva situació. El murcià va tancar la porta a les especulacions ampliant el seu contracte fins al 2022. Amb el nucli de la plantilla lligat fins més enllà del 2020, l’interès forà s’ha centrat en la figura de Pablo Machín. El tècnic va ser el primer a parlar obertament de les ofertes que podien arribar: “si arriba una bona oportunitat que sigui irrenunciable, l’hauré de valorar”. El sorià afegia que “en les pròximes setmanes decidiré i valoraré les coses amb més tranquil·litat”. El moviment en les banquetes de Primera és constant, i el nom del tècnic sorià apareix en la majoria de llistes de futuribles.

Arran d’aquestes declaracions fetes a principis de març en la presentació del seu Campus a Sòria, el club va moure fitxa. Després d’unes setmanes sense novetats, ha estat de nou Machín qui ha comentat públicament l’estat de les negociacions. El tècnic reconeixia ahir que els seus representants han presentat una contraoferta al club. “Fins fa poc només hi havia l’oferta del Girona. Ara ja hi ha un acostament per part dels meus agents. És qüestió d’arribar a una entesa”. Amb un any més de contracte, la continuïtat del tècnic passa per la renovació i l’ampliació d’una clàusula “que no és desorbitada”.

Machín passa la pressió al club

 

“La contraoferta indica que també estem pensant a poder allargar el contracte”. El tècnic es treia la pressió del damunt. “Ara depèn més del Girona”. Tot i la incertesa que desperta el dubte a la banqueta blanc-i-vermella, el mateix tècnic va reconèixer que ve col·laborant en la planificació de la pròxima temporada. La roda de premsa també va servir per albirar quins són els aspectes que resten per trobar l’entesa total amb el club. Referint-se als tres anys que el Girona li ofereix, Machín es mostrava satisfet. “És la millor mostra de què el Girona em valora”. Les discrepàncies sorgeixen en altres punts. “No he tingut cap dubte que el Girona em valora pel que fa al temps. Ara el que estem buscant és una fórmula perquè ens puguem entendre”. Els pròxims dies seran decisius. Els futbolistes marxaran de vacances la setmana que ve i començaran els moviments. “Les dues parts hem donat mostres de què volem l’entesa”. Torn pel Girona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa