Món Esport
Guanyar per seguir somiant amb Europa, per ser encara més grans
  • CA
El Girona no suma els tres punts des del 25 de novembre, quan va assaltar el RCDE Stadium (1-3). | GIRONA FC

El Girona és com aquell amic que mai rebutja una copa. En el cas dels blanc-i-vermells, però, el que no escatimen mai és un esforç, la il·lusió i l’ambició de continuar fent història. Després de materialitzar la proesa de classificar-se per primera vegada pels quarts de final de la Copa del Rei en eliminar l’Atlètic de Madrid en un nit èpica i inoblidable, abans d’embarcar-se en l’aventura de jugar dos cops contra el Reial Madrid i un contra el Barça en una sola setmana, els futbolistes d’Eusebio Sacristán visiten avui (12:00, beIN LaLiga) el Benito Villamarín per enfrontar-se al Betis de Quique Setién en un partit en què tant els bètics com els gironins, que han vist com el coixí sobre les posicions de descens s’ha anat reduint fins als cinc punts actuals,  buscaran aconseguir el triomf per no despenjar-se de les posicions d’Europa League.

 

“No podem perdre de vista la realitat. Volem continuar gaudint de la Copa, però el nostre objectiu és la lliga, la competició més important per nosaltres”, va remarcar ahir Eusebio, l’entrenador d’un Girona que intentarà posar fi a la que ja és la pitjor ratxa de l’equip des que va aterrar a la màxima categoria del futbol estatal, amb set partits consecutius sense conèixer la victòria. Els blanc-i-vermells, que han perdut en set dels nou duels que han jugat contra el Betis en els darrers deu anys, no sumen els tres punts des del passat 25 de novembre, quan van assaltar el RCDE Stadium (1-3) amb un doblet de Cristhian Stuani, que no podrà jugar al Benito Villamarín per acumulació de targetes grogues, i una diana de Seydou Doumbia.

 

El davanter ivorià, molt discutit per l’afició en aquest primer tram de la temporada, va certificar la classificació del Girona pels quarts de final de la Copa amb un gol històric i podria ser l’home escollit per Eusebio per cobrir l’absència d’Stuani, de l’autor de 12 de les 21 dianes del Girona. La principal novetat en la convocatòria del tècnic val·lisoletà, a més de la presència de Seung-Ho Paik i Àlex Pachón, del Peralada, és la presència del lateral gallec Raúl García, que dijous va ser presentat com a nou futbolista del Girona i que avui podria gaudir dels seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-vermella, encara que no s’espera que sigui titular.

 

Possible alineació: Bono; Pedro Porro, Pedro Alcalá, Bernardo Espinosa, Juanpe, Valery Fernández; Douglas Luiz, Pere Pons, Borja García; Portu i Seydou Doumbia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa