Món Esport
El Girona escala fins a la zona de promoció d’ascens a Primera Divisió (1-0)
  • CA

Amb patiment, suant, demanant l’hora i de forma provisional, però el Girona ho ha aconseguit: actualment l’equip ocupa una plaça de zona de promoció. Després d’un partit ajustat, els homes de Francisco escalen fins a la cinquena plaça de la Segona Divisió i posen pressió al Rayo Vallecano i l’Sporting. Aquests dos conjunts juguen demà i dilluns els partits corresponents

La primera part a Montilivi ha començat amb un domini marcat del Tenerife, però a partir de la lesió de Carlos Ruiz els canaris han baixat revolucions. Aquest fet ha estat aprofitat pel Girona, que s’ha avançat amb un golàs per l’escaire d’Enric Franquesa al minut 31 de partit. Amb la inèrcia d’aquest gol, els catalans han intentat fer el gol sense èxit durant el temps restant de la primera meitat.

La represa ha capgirat la dinàmica del partit. El Girona s’ha replegat i el Tenerife s’ha llençat per al partit. De fet, els canaris han tingut quatre oportunitats clares de gol durant la segona part, mentre els homes de Francisco patien minut a minut tot esperant que l’àrbitre assenyalés el final del temps reglamentari.

Un cop el so del xiulet final ha ressonat a Montilivi, el Girona ja ha posat la mirada en el pròxim partit a Las Gaunas. Queden cinc partits per disputar, el record de la promoció de la temporada passada amb l’Elx és ben present i els catalans no han dit encara l’última paraula.



Més notícies
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Laporta intervé: baixa al vestidor per parlar amb els jugadors
Notícia: Laporta intervé: baixa al vestidor per parlar amb els jugadors
Comparteix
El president ha animat a la plantilla després de la dura ensopegada al Camp Nou
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Victòria del City de Guardiola que es col·loca a un partit de guanyar la Premier (0-2)
Notícia: Victòria del City de Guardiola que es col·loca a un partit de guanyar la Premier (0-2)
Comparteix
Els cityzens han vençut el Crystal Palace per 0 a 2

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa