El Girona torna a perdre i oferir males sensacions a domicili (3-1)

El Girona encaixa la segona derrota consecutiva lluny de Montilivi i torna a decebre més enllà del resultat (3-1). Els d’Unzué són superats per l’Almeria en un partit en què tornen a trobar a faltar massa Stuani, sense el qual fins ara només han pogut sumar un punt dels nou que ha disputat. Sekou avança els locals abans del quart d’hora de joc i Marc Gual s’estrena amb la samarreta blanc-i-vermella per igualar el partit després del descans, però Lazo i el mateix Sekou, de penal, sentencien el conjunt català a la represa.

Els gironins, immersos en la zona mitja de la classificació, estan obligats a reaccionar si no volen veure com les posicions d’ascens a Primera estan més lluny que les de descens a Segona B. El pròxim diumenge, a les 16.00 hores, Montilivi acollirà una final contra el Las Palmas de Gran Canaria. No hi ha temps per a les lamentacions: el Girona té la plantilla més cara de la categoria de plata del futbol espanyol i, de moment, la gran feina als despatxos durant l’estiu no està tenint continuïtat sobre el terreny de joc.