El Girona es retroba amb la victòria quatre mesos després (2-0)

El Girona s’ha retrobat amb la victòria després de quatre mesos i ha recuperat la cinquena posició de la Segona Divisió espanyola per mantenir viu el somni de l’ascens. El conjunt blanc-i-vermell, que no havia guanyat cap partit dels que havia disputat després de l’aturada forçada pel coronavirus, ha superat el Numància gràcies a un partit més pràctic que vistós (2-0). Els de Pep Lluís Martí han agafat aire i recuperat sensacions de cara al tram final del campionat.

Les posicions d’ascens directe encara estan molt lluny, a nou punts, però com a mínim el Girona ha aconseguit frenar la caiguda lliure en què es trobava immers les últimes setmanes. Samu Saiz, abans del tercer minut de joc, ha aprofitat una assistència d’Stuani per avançar els locals a Montilivi i preveure una tarda tranquil·la. El mateix davanter uruguaià, abans del descans, ha dictat sentència amb un xut molt potent i creuat. Recuperar l’Stuani més efectiu i letal ha de ser la principal preocupació de Pep Lluís Martí per aconseguir la classificació per als play-off.

El Numància no s’ha rendit i ha intentat escurçar distàncies al marcador, però no se n’ha sortit. Excepte una pilota al pal que ha estavellat Adri Castellano entre els dos gols gironins, Riesgo no ha hagut de fer pràcticament cap intervenció per mantenir a zero la seva porteria i permetre al seu equip tornar a guanyar després de diversos empats consecutius. La imatge oferta, evidentment, ha estat molt millorable. Però les finals –perquè el partit d’avui era una final– no s’han de jugar bé. S’han de guanyar.