Món Esport
El Girona fa un pas de gegant cap al play-off d’ascens (1-0)
  • CA

El Girona de Francisco continua mirant cap a Primera. El conjunt blanc-i-vermell va guanyar l’Almeria a Montilivi aquest dijous a la nit gràcies a un gol de penal d’Stuani quan faltaven menys de vint minuts per al final del partit i va consolidar-se en les posicions que atorguen la classificació per al play-off d’ascens a Primera Divisió. Després del descens de l’Espanyol al Camp Nou, els gironins són la gran esperança del futbol català per comptar amb dos clubs a la màxima categoria del futbol estatal.

L’arribada de Franscisco ha canviat la mentalitat d’un Girona que no només ha sumat set punts dels últims nou que s’ha jugat, sinó que també es veu molt capacitat per tornar, un any després, a la Lliga Santander. Aquest dijous, sense anar més lluny, va superar l’Almeria, un dels altres candidats a l’ascens. Ho va fer amb una posada en escena convincent, proactiva, amb força arribades contra la porteria rival. Un penal sobre Valery que Stuani, el de sempre, no va fallar va servir al conjunt blanc-i-vermell per aconseguir una victòria molt important tant per la classificació com per les sensacions.

Tres finals

Després de la 39a jornada de la Lliga Smartbank, el Girona és el cinquè classificat i té quatre punts de marge respecte a l’Elx, que ocupa el setè lloc de la taula. Tenint en compte que només queden tres partits per disputar, els de Francisco ho tenen tot de cara per segellar la seva participació en el play-off. D’altra banda, a Montilivi veuen pràcticament impossible aconseguir l’ascens directe: el Cadis, amb 10 punts més, és inassolible, mentre que la segona plaça, la de l’Osca, està a cinc punts i hi ha dos equips –Saragossa i Almeria– més ben posicionats per substituir els aragonesos en cas que fallin.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa