El Girona no remunta el vol contra l’Sporting (1-2)

La temporada no ha començat bé pel Girona. L’equip català tan sols ha sumat quatre punts dels primers dotze possibles i han perdut els dos últims partits. La darrera derrota l’han encaixat aquest divendres contra l’Sporting de Gijon a Montilivi. Les millors notícies pels gironins han estat el partidàs d’Òscar Ureña i el gran debut de Pol Lozano, que ha fet un gol espectacular que no ha pogut impedir la desfeta local.

El Girona ha pogut avançar-se només començar. Ureña ha fet una gran jugada per la banda dreta i ha assistit Baena dins l’àrea, que ha enviat la pilota als núvols amb tot a favor per marcar. Poc després, ha estat l’Sporting qui ha perdonat quan l’exespanyolista Víctor Campuzano no ha estat capaç de superar Juan Carlos en una jugada d’un contra un.

Al minut 15, els asturians s’han avançat per mitjà de Gaspar Campos, que ha rebut tot una passada en profunditat davant el porter local i ha definit a la perfecció amb un xut creuat. El Girona ha trigat a reaccionar després del gol, però tot i dominar l’últim quart d’hora del primer temps no ha aconseguit arribar amb claredat a l’àrea rival.

L’Sporting ha encarrilat el partit als primers minuts de la segona meitat. Kravets ha servit una falta lateral i Marc Valiente ha rematat de cap tot sol dins l’àrea petita per fer el 0 a 2. El millor jugador del Girona ha estat sens dubte Ureña, que ha estat a punt de retallar distàncies amb un golàs. L’extrem s’ha endinsat a l’àrea entre bicicletes i ruletes i ha provat un xut que ha refusat Mariño amb una estirada.

Finalment, l’encarregat de retallar distàncies ha estat Pol Lozano, que ha arribat a terres gironines aquesta setmana cedit per l’Espanyol. El migcampista ha enviat la pilota a l’escaire de la porteria amb un xut des de la frontal. Montilivi ha cregut en la remuntada durant uns minuts, però l’equip de Míchel no ha tingut temps suficient per aconseguir esgarrapar un punt.