Món Esport
El Girona de Francisco comença amb bon peu (1-0)
  • CA

Aires de canvi a Montilivi. El Girona de Francisco ha començat amb bon peu (1-0). El conjunt blanc-i-vermell ha superat el Saragossa, tercer classificat de la Segona Divisió, en el primer partit del tècnic andalús a la banqueta catalana. Cristhian Stuani, el de sempre, ha tornat a marcar el gol decisiu en un partit en què Granell ha superat Migue i s’ha convertit, amb 223, en el jugador amb més partits amb la samarreta del Girona en el futbol professional.

El 4-2-3-1 pel qual ha apostat Francisco ha ofert bons resultats. El Girona ha atacat amb intensitat i ha tingut bones oportunitats per avançar-se al marcador a la primera meitat. Borja García, amb un xut que no ha trobat porteria per molt poc, ha protagonitzat l’ocasió més clara de la primera meitat. El Saragossa, per la seva banda, no ha aconseguit mostrar la seva millor versió i ha estat molt imprecís a l’hora d’intentar intimidar Riesgo.

A la represa, el Girona ha fet un pas endavant i ha trobat premi a la seva ambició. Stuani, mitjançant un llançament des dels onze metres, ha certificat la victòria local. Amb els tres punts, els de Francisco s’han afermat a les posicions de play-off d’ascens i s’han omplert d’optimisme de cara a les últimes jornades de la Lliga Smartbank.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa