Món Esport
El Girona torna a punxar i es complica l’ascens directe (0-0)
  • CA

El Girona cada vegada té menys marge de maniobra si vol pujar directament a Primera. El conjunt blanc-i-vermell ha tornat a punxar en el retorn del futbol a Montilivi després de més de tres mesos. Els de Pep Lluís Martí han encadenat, contra el Racing de Santander, un quart empat consecutiu que els ha situat cinquens a vuit punts del Cadis, el segon classificat de la Lliga SmartBank. Encara s’han de jugar nou jornades, però la realitat és que les sensacions no somriuen massa els catalans.

Tot i que l’inici del Girona no ha estat gens dolent, l’equip s’ha anat apagant a mesura que han anat passant els minuts i el Racing ho ha aprofitat per intentar rascar més del punt que s’ha acabat enduent de Montilivi. Els càntabres, últims classificats de Segona, estan esgotant les seves opcions de mantenir la categoria, però podrien acabar la jornada a vuit punts del seu objectiu si l’Oviedo puntua aquest dimecres en el seu compromís contra el Deportivo, un altre dels clubs que ocupa la zona baixa de la taula.

Aquest divendres, el Girona afrontarà un duel directe en la lluita per l’ascens: visitarà l’Elx (19.30 hores / GOL), el sisè classificat. Els de Pep Lluís Martí saben que cada oportunitat que no aprofitin serà una oportunitat perduda, així que estaran obligats a començar a sumar de tres en tres si volen evitar el fatídic play-off per tornar a la màxima categoria del futbol estatal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa