Els draps bruts es renten a casa (3-1)

Tot i els bons resultats aconseguits a casa, les dures desfetes a domicili -l’última davant l’Osca a El Alcoraz- han posat l’afició gironina en un permanent estat d’alerta. El Girona és conscient que per pujar al tren de les posicions d’ascens cal puntuar fora de casa, però mentre els resultats no arriben lluny del feu gironí, l’equip d’Unzué s’ha endurit com a local. Els gols de Borja García i Marc Gual han encarrilat el partit en la primera meitat, Borja Valle ha retallat distàncies en la segona, però Stuani ha tornat a ser clau i ha tancat una victòria important contra el Dépor (3-1).

Des d’un inici el Girona ha sortit amb la intenció de demostrar que a casa és un equip diferent, molt més intens i segur de si mateix. Un parell d’arribades han posat en tensió la porteria gallega, fins que Borja García ha aprofitat un xut al pal d’Stuani per fer el primer en el minut 24. El Girona seguia dominant i pocs minuts després Marc Gual ha recollit una pilota dins l’àrea i ha definit amb lucidesa per fer el segon en el minut 38.

L’entrada de Borja Valle en la segona meitat ha donat aire a un Dépor que li ha costat crear perill a la porteria de Juan Carlos. El davanter de l’equip gallec s’ha disfressat de Cristiano Ronaldo per fer un gran gol amb un xut potent des de la frontal després de desfer-se de dos jugadors. Els nervis han arribat a les grades de Montilivi i l’afició ha xiulat en alguns moments l’equip i els canvis d’Unzué. No ha agradat a la parròquia local que el tècnic de Pamplona substituís Borja García, un dels millors del duel, per Samu Sáiz. Una errada greu de la defensa dels gallecs ha permès a Stuani fer el gol de la tranquil·litat a Montilivi, després d’una bona assistència de Sáiz.

Nova victòria a casa d’un Girona que ha tornat a mostrar les seves dues cares aquesta temporada, bona imatge a casa després d’un partit insuficient a domicili. Montilivi és conscient que per poder optar a l’ascens cal millorar molt el joc mostrat fora de casa i Unzué segueix en el focus de les crítiques. Però aquesta temporada Montilivi és un fortí on l’equip gironí es llepa les ferides patides lluny del seu feu.