El Girona té previst tornar als entrenaments el pròxim divendres

El club blanc-i-blau inicia unes tasques per reprendre l’activitat que haurien de finalitzar el pròxim divendres amb la primera sessió d’entrenament

El Girona ha començat aquest dilluns, amb l’inici de la fase 0 del pla de transició a la “nova normalitat”, les tasques per tornar als entrenaments. Seguint el protocol elaborat per la Lliga, s’ha començat a revisar el centre d’entrenament de La Vinya, instal·lacions que aquest dimarts seran desinfectades.

Si tot va tal com està previst, el pròxim dimecres els futbolistes, el cos tècnic de Pep Lluís Martí i tots els empleats de La Vinya que tenen contacte amb els jugadors se sotmetran als tests de la Covid-19, imprescindibles abans de tornar a l’activitat, i més tenint en compte que a la plantilla del Girona hi va haver un positiu per coronavirus a finals del mes de març.

El següent (i últim) pas que durà a terme el Girona serà el del retorn als entrenaments, encara que les sessions hauran de ser individuals. En principi, està previst que l’equip català comenci a exercitar-se de cara a la represa de la competició el pròxim divendres.

Més informació

Nou comentari