El Girona de Francisco coneix la derrota i se cita amb l’Almeria al play-off (2-0)

El Girona de Francisco ha conegut la derrota en un mal moment. El conjunt blanc-i-vermell ha perdut en la seva visita a l’Alcorcón (2-0) i ha acabat la temporada regular de la Segona Divisió en cinquena posició, una plaça que li permetrà disputar el play-off d’ascens a la Lliga Santander, la participació en el qual ja es va assegurar el divendres passat, però no li concedirà l’avantatge de camp en cas d’empat en la primera eliminatòria, contra l’Almeria, que ha acabat en el quart lloc.

Els gironins han afrontat l’última jornada amb rotacions. Futbolistes importants com Stuani –autor de 29 gols aquesta temporada, més de la meitat dels que ha celebrat el Girona–, Granell i Borja García han començat el compromís des de la banqueta i, de fet, no s’hi han mogut. Els canvis, és clar, han passat factura a un conjunt que no ha estat tan sòlid com les últimes setmanes. Samu Casado, porter de l’Alcorcón, ha tingut molt poca feina durant els 90 minuts. Tampoc és que Riesgo hagi participat moltíssim, però dues dianes dels locals a la represa han desequilibrat la balança.

Sosa, gràcies a un penal clar (i absurd) de Valery que ell mateix ha provocat, i Óscar Arribas, després d’una jugada enrevessada a dins de l’àrea visitant, han estat els autors dels gols madrilenys. La derrota condemnarà el Girona a afrontar el play-off sense la possibilitat de tenir el factor camp a favor. En cas que el Saragossa, tercer, passi a la final, i els de Francisco superin l’Almeria, tampoc tindran a favor l’avantatge en cas d’empat.