Món Esport
Un exjugador del Girona, multat per saltar-se el confinament

Pedro Porro ha estat multat per saltar-se el confinament i desplaçar-se des del municipi on viu, Boecillo, fins a Valladolid per comprar “una cosa que no tenia a casa”. En un primer moment, l’actual futbolista del conjunt val·lisoletà, exjugador del Girona, ha reconegut els fets i ha carregat contra els policies que l’han sancionat per “haver-li faltat el respecte”. Un cop s’ha calmat, no obstant això, ha esborrat el missatge i n’ha publicat un de molt més constructiu en el qual ha reconegut el seu error i s’ha disculpat.

“Aquest matí he comès un error i vull demanar disculpes públicament. M’he desplaçat amb el meu vehicle al centre de Valladolid per comprar una cosa que no teníem a casa. Resideixo a Boecillo i ni aquí ni a la Laguna va ser possible aconseguir-ho. No m’ha ajudat que en el meu DNI aparegui com a domicili la meva casa familiar, a Don Benito, Badajoz. Els agents no entenien què feia allà, la qual cosa ha provocat que m’obrissin un expedient sancionador que, per descomptat, assumiré. Des que es va decretar l’Estat d’alarma he respectat la quarantena al màxim, però avui m’he equivocat i espero que serveixi perquè altres persones s’ho pensin dues vegades abans de desplaçar-se sense tractar-se d’una causa de força major”, ha narrat el lateral dret.

“Aprofito per demanar disculpes als agents de la Policia Local de Valladolid que m’han aturat per la tensió del moment i per les meves paraules posteriors. Ells, com tots els cossos i forces de seguretat de l’Estat, no estaven fent més que la seva feina, la de protegir-nos a tots nosaltres”, ha sentenciat el defensa, que actualment juga al Valladolid en qualitat de cedit pel Manchester City.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa