Món Esport
Eusebio: “El partit contra l’Osca no és una final, és una oportunitat”
  • CA
Eusebio Sacristán, durant la roda de premsa prèvia al Girona-Osca. | Girona FC

Si el món es divideix entre els optimistes i els pessimistes, és indubtable que Eusebio Sacristán forma part del primer grup. Alguns el tractaran d’ingenu, però, tot i que les nou jornades sense conèixer la victòria han situat el Girona a un sol punt de les posicions de descens, el tècnic blanc-i-vermell continua confiant cegament en els seus futbolistes, encara que és plenament conscient que el partit d’aquest dissabte (20.45h, beIN LaLiga) contra l’Osca és “molt important perquè volem canviar la dinàmica”. Amb tot, però, el tècnic val·lisoletà del Girona nega que el duel de demà contra el cuer sigui “una final”.

 

“És una oportunitat. Una prova que hem d’afrontar amb personalitat, determinació i valentia, lluint els valors que han conduït aquest club fins a l’elit: la unió, l’esforç, el sacrifici i l’orgull. Hem d’estar preparats per conviure amb els moments difícils, hem de continuar treballant amb humilitat per millorar. Ja sabem que aconseguir l’objectiu de la salvació no serà fàcil”, ha insistit Eusebio en la que ha estat una de les rodes de premsa més interessants de les que ha acollit aquesta temporada la sala de premsa de l’Estadi Municipal de Montilivi.

 

A més de fer una crida a l’afició blanc-i-vermella perquè continuï estant al costat dels seus futbolistes, l’entrenador de La Seca també ha remarcat que “estem preparats pel partit de demà. La millor manera d’afrontar aquestes situacions és fer-ho des de l’atreviment”. “Entre tots hem de ser capaços de sortir-nos-en”, ha subratllat Eusebio abans de sincerar-se i reconèixer que “em molesta estar en aquesta situació perquè crec que ens mereixem una altra realitat. Penso que estem fent moltes coses bé. Al final ens acabarà arribant el premi que ens mereixem, però si encara no ens ha arribat és perquè cal que continuem insistint”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa