Món Esport
Eusebio: “Anem a València amb la il·lusió d’aconseguir la victòria”
  • CA

 

 

El Girona és un d’aquells equips que no s’arruguen mai, dels que excel·leixen en l’art de ser incansable i incombustible. Ho està demostrant per enèsima vegada aquests dies, quan està afrontant amb una gran maduresa la plaga de lesions que en aquests moments manté fora de combat fins a sis jugadors de la primera plantilla vermell-i-blanca: Douglas Luiz, Aday Benítez, Johan Mojica, Juanpe, Portu i Cristhian Stuani, el Pitxitxi de Primera Divisió amb vuit dianes en vuit jornades. Tot i la importància de les baixes, però, els de Montilivi afronten el partit d’aquest dissabte (18:30/beIN LaLiga) contra el València “amb la il·lusió de fer un gran partit i d’aconseguir la victòria”, com ha emfatitzat Eusebio Sacristán a la roda de premsa prèvia.

 

“Des del respecte a un camp molt complicat i a un rival que està jugant a la Champions League i que compta amb jugadors de molta qualitat, hem de confiar en el nostre potencial, en la nostra mentalitat de competir cada partit al màxim”, ha afegit el tècnic dels vermell-i-blancs, plenament conscient que el duel de Mestalla es presenta com “una oportunitat per continuar sumant punts que ens apropin a l’objectiu de la permanència, per donar continuïtat a la bona línia de joc que hem mostrat en els últims partits”.

 

A més, l’entrenador val·lisoletà també ha reconegut que, amb les baixes dels lesionats Cristhian Stuani i Portu i del sancionat Choco Lozano, Seydou Doumbia serà la principal referència ofensiva de l’equip a València. “La confiança li ha de servir per donar la seva millor imatge, per donar-nos els gols que esperem d’ell”, ha assegurat un Eusebio que ha hagut de completar la convocatòria amb fins a cinc futbolistes del Peralada – Girona B (Pedro Porro, Valery Fernández, Èric Montes, Kévin Soni i Yhoan Andzouana). “En l’últim partit van tenir l’oportunitat de jugar i ho van fer molt bé”, ha celebrat el tècnic del Girona. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa