Món Esport
El VAR indigna el Girona: “Ens molesta que el criteri no sigui el mateix en tots els partits”
  • CA

 

 

“Ens molesta bastant que el criteri del VAR no sigui el mateix en tots els partits. Quan ens van venir a explicar com funcionaria, ens van assegurar que revisaria totes les jugades perquè disposa dels mitjans per veure-les les vegades que faci falta”. Així de contundent s’ha mostrat, aquest dimecres al migdia, el central del Girona Juanpe, que ha estat l’encarregat d’escenificar la decepció de la plantilla vermell-i-blanca amb el VAR.

 

El central canari, de fet, ja va ser un dels grans protagonistes de la polèmica que va generar el duel de la setmana passada contra el Betis a Montilivi (0-1). En el temps afegit, el ’15’ del Girona va rebre un fort cop de colze de Javi García a dins l’àrea que va fer que acabés el partit amb vuit punts a la cella, però el col·legiat José Luis González González no va decretar penal i la jugada ni tan sols va arribar a ser revisada pel VAR. “Al vestuari encara estem una mica sorpresos pel que va passar. Vaig sortir amb vuit punts, i el més curiós es que no sortís res als resums, que aquella jugada passés tan desapercebuda. Esperem que sigui una cosa puntual, que no es torni a repetir”, ha emfatitzat el defensa de Santa Cruz de Tenerife.

 

Amb tot, Juanpe també ha reconegut que, després d’una setmana “bastant complicada”, l’equip ja està centrat en el partit contra l’Eibar d’aquest dissabte i “en intentar aconseguir els tres punts” contra un conjunt que considera que és “molt intens” i que “no dona mai res per perdut”. A més, el ’15’ vermell-i-blanc també ha admès que el vestidor “té ganes d’aquest partit després del que va passar la temporada passada”, quan el quadre basc va golejar al Girona per 4 a 1 a Ipurua i per 1 a 4 a l’Estadi Municipal de Montilivi. “Juguem a casa i, encara que no s’estigui ratificant amb punts, estem en un bon moment. Hem d’aprofitar-ho”, ha subratllat Juanpe, un dels tres únics futbolistes del conjunt d’Eusebio Sacristán que han jugat els 630 minuts de lliga que s’han disputat fins al moment.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa