Món Esport
El Girona, l’únic equip capaç de puntuar al Camp Nou i al Bernabéu aquesta temporada
  • CA
Els jugadors del Girona celebren la història victòria al camp del Madrid.
Els jugadors del Girona celebren la històrica victòria al camp del Madrid. | EFE

El Girona no es cansarà mai de fer història. Els blanc-i-vermells, immersos en una ratxa de resultats tan dramàtica com desoladora, en el pitjor moment de la seva curta història a Primera Divisió, han saltat a la gespa del Santiago Bernabéu amb la intenció de recuperar les bones sensacions. I no només ho han fet, sinó que, gràcies a les dianes de Cristhian Stuani i Portu, han obtingut una victòria històrica que, unida a l’empat que els jugadors d’Eusebio Sacristán van esgarrapar del Camp Nou (2-2), converteix el Girona en l’únic equip de la lliga que ha estat capaç de puntuar al camp dels dos gegants del futbol estatal.

 

De fet, com apunta el periodista de laCadena COPE Pedro Martín, en els últims cinc anys, tan sols hi ha dos equips que puguin presumir de la proesa que han materialitzat avui els blanc-i-vermells: l’Atlètic de Madrid, a la temporada 2013-2014 i a la 2016-2017, quan també ho va aconseguir el València. El triomf d’aquest migdia té encara més valor si es té en compte que Eusebio havia perdut amb estrèpit en els nou duels que havia disputat fins avui contra el Madrid des de les banquetes. El tècnic val·lisoletà, que afrontava el partit sabent-se en el punt de mira d’una afició que no es pot permetre que la glòria de l’elit sigui tristament efímera, s’ha venjat avui del conjunt blanc amb una victòria que, a més, també ha servit per frenar la pèssima dinàmica que travessava el Girona, de deu jornades consecutives sense conèixer la victòria.

 

Com no podia ser d’una altra manera, un dels grans protagonistes del partit ha estat l’insaciable davanter uruguaià Cristhian Stuani, que s’ha situat en el segon lloc de la classificació de futbolistes de la història de la màxima categoria del futbol nacional que han xutat més penals sense fallar-ne cap, amb un total de 14. Entre ell i Portu, l’autor de la diana que ha culminat la remuntada blanc-i-vermella, han signat 49 dels 75 gols que ha celebrat el conjunt de Montilivi a Primera Divisió, el 65%.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa