Món Esport
El Girona fa olor d’Europa (2-0)
  • CA

La flaire de l’Europa League va arribant a Montilivi. El Girona, que dissabte passat va confirmar la salvació i, de retruc, la presentació formal de la seva candidatura per a les competicions europees, ha fet un nou pas endavant en la lluita per les posicions d’accés a l’elit continental en vèncer el Deportivo de la Corunya en un partit sòlid (2-0). Els de Pablo Machín, en una nit freda de divendres, han regalat als 10.663 espectadors presents a les graderies un nou triomf que els permet seguir somiant.

Sense la brillantor d’altres partits, però amb la mateixa solidesa defensiva i la letal organització a pilota aturada, el Girona ha sumat tres punts davant un Deportivo que també fa olor. En el seu cas, pudor de Segona Divisió. Els blanc-i-vermells han dominat amb paciència, han creat futbol sense precipitacions, ni tampoc amb les transicions ràpides a les quals té acostumada l’afecció gironina, però han estat clarament superiors a un conjunt gallec que sembla no tenir solució.

 

La cama esquerra d’Àlex Granell ha tornat a ser decisiva per a una nova victòria del Girona. En els dos gols, la seva precisió ha estat clau per sorprendre la defensa del Depor i per arribar al cap de Juanpe que, amb la seva habitual intimidació dins l’àrea, s’ha imposat als seus rivals. En la primera rematada, Rubén ha rebutjat la pilota, però no ha pogut fer res perquè Stuani l’afusellés dins l’àrea petita.

En el segon gol, ja durant els darrers 45 minuts, el mateix central ha col·locat la pilota a l’escaire per fer embogir Montilivi i posar d’empeus l’afecció gironina, convençuda que el seu equip és ferm candidat a disputar l’Europa League la propera temporada. Als de Pablo Machín ja no els val haver confirmat la permanència a Primera Divisió. El repte, ara, és majúscul. I no el rebutgen, sinó tot el contrari. El Girona dormirà aquesta nit en sisena posició a dos punts del Vila-real, setè. Els castellonencs disputaran diumenge el seu partit de Lliga a Las Palmas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa