El Girona cau contra l’Oldham en el segon amistós de pretemporada

Després d’empatar dissabte passat contra el Bolton, el Girona ha caigut en el segon enfrontament de pretemporada contra l’Oldham Athletic (1-0), de la League Two. Els d’Eusebio Sacristán han encaixat un gol ben aviat, al minut 3, a través de penal. Els gironins han buscat l’empat i l’han estat a punt d’aconseguir al quart d’hora de joc, però un defensa ha tret sota pals un bon intent dels blanc-i-vermells. Uns minuts després, ha estat Choco Lozano qui ha encarat el porter sense oposició, però el davanter tampoc ha sabut resoldre amb encert.

L’hondureny ha pogut igualar el resultat poc abans del descans, però no ha estat afortunat de cara a porteria, i ha estat substituït, com la resta de jugadors, un cop ha acabat la primera meitat. Eusebio ha barrejat dos equips que integraven jugadors del filial i del primer equip, però cap de les dues versions ha estat capaç d’empatar. Alcalá, al tram final, ha pogut deixar bon regust de boca amb un cop de cap a la sortida d’un córner, però el porter rival ha frustrat les aspiracions d’un Girona que deixarà terres angleses sense conèixer la victòria.

Els dos propers enfrontaments dels gironins seran a l’Índia, contra el Kerala Blasters i el Melbourne City, els dies 27 i 28 , en la Toyota Yaris LaLiga World Challenge. Serà la segona part de la pretemporada que transcorrerà a l’estranger. Quan tornin del país asiàtic, els gironins s’enfrontaran al Sabadell, al Tottenham (en el Trofeu Costa Brava) i al Reus, abans del debut en lliga contra el Valladolid a Montilivi.