Arriba l’hora de la veritat. Un any després de començar la temporada 2019/20, el Girona es troba a només dos partits de tornar a Primera Divisió. El conjunt blanc-i-vermell visita aquest dijous el Martínez Valero en l’anada de la final del play-off d’ascens a la Lliga Santander (22.00 hores / #Vamos). L’Elx serà l’última pedra d’un camí dels de Francisco cap a la màxima categoria del futbol espanyol que finalitzarà, sigui feliçment o trista, el pròxim diumenge a Montilivi.

Cristhian Stuani, autor de 31 gols aquest curs, serà el gran argument del Girona per tombar el conjunt valencià, que fa cinc anys jugava a Primera però va patir una crisi que el va conduir fins a la Segona Divisió B fa només tres cursos. Els de Pacheta, per la seva banda, no podran comptar amb Jonathas per sanció, una baixa força sensible de cara al primer compromís. Qui no fallarà a la cita serà Nino, líder ofensiu dels il·licitans.

Per intentar colpejar primer contra un equip que ha superat el Girona en els dos enfrontaments d’aquesta temporada (0-2 a Montilivi i 1-0 al Martínez Valero), Francisco no podrà comptar amb Johan Mojica i Brian Oliván, lesionats, però recuperarà Aday Benítez. El de Sentmenat, no obstant això, arriba tocat al compromís i podria començar des de la banqueta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa