Món Esport
El Girona naufraga lluny de Montilivi (3-0)
  • CA

El Girona fa figa a l’Anxo Carro. El conjunt de Francisco es veu superat pel Lugo en un partit condicionat altra vegada per les errades individuals dels gironins (3-0). El correctiu, a més, és d’allò més sever per a un conjunt català que ha marcat el seu destí amb l’expulsió d’Antonio Luna al final de la primera meitat. A partir d’aquí, el devenir del duel ha resultat fatal i el Girona, que ha concedit massa en una fluixa segona meitat, se’n torna a Montilivi amb les mans buides.

Una errada infantil

I és que l’expulsió d’Antonio Luna ha estat inexcusable. El lateral del Girona ha entrat amb moltíssima duresa sobre el tarragoní Gerard Valentín i el col·legiat no ha dubtat a l’hora d’expulsar-lo. A partir d’aquí i amb tota la segona meitat per endavant, els catalans han intentat fer de la fortalesa defensiva el seu principal actiu però no ho han pogut aconseguir. L’ex del Barça, Xavi Torres, aprofitava un mal rebuig de Juan Carlos en una jugada lateral per fer el primer dels gallecs (1-0).

Ja amb el Girona obert i amb Francisco gastant totes les seves bales (donava entrada a Mamadou Sylla per Nahuel Bustos), el partit ha entrat en un teva meva en el qual hi ha sortit guanyant el Lugo. I és que el conjunt local ha acabat sentenciant el duel gràcies a Hugo Rama (2-0) i Chris Ramos (3-0). Important correctiu per a un Girona que se’n torna a casa amb les mans buides i que necessita, com el pa que menja, resoldre les errades individuals per no concedir tant als rivals. Va passar a Gijón, i ha passat a Lugo. Cal una reflexió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa