El Girona somriu. Quan més maldades semblaven anar a Montilivi, l’equip ha sabut renéixer de la mà dels gols d’un Mamadou Sylla que impulsa el conjunt gironí fins a la zona noble de la taula. Va fer-ho a Leganés i ho ha fet avui davant el Cartagena (2-0). Un doblet del davanter senegalès ha estat suficient per tombar un rival que ha plantat cara, però que ha acabat jugant amb 9. El Girona s’ho creu i, amb dos partits encara per disputar, ja mira de ple les posicions de play-off.

De fet, la tarda no ha pogut començar millor per al Girona. Amb una pressió altíssima i ofegant la sortida del Cartagena, Mamadou Sylla ha demostrat ser el més llest de la classe per anotar el primer (1-0). Només havien passat sis minuts i els catalans demostraven que el triomf de Castelló no havia arribat com per art de màgia.

Tot i això, després d’una jugada desafortunada, el rival aconseguia empatar en una jugada on Rubén Castro ha retratat Franquesa, que trencava el fora de joc (1-1). Però el millor estava per arribar. I quan es parla del millor, en aquest Girona d’avui no es parla d’Stuani, es parla de Mamadou Sylla. L’exdavanter de l’Espanyol, fitxat in extremis aquest mercat per Quique Cárcel, s’ha elevat més que ningú en una pilota aèria per sentenciar el duel i donar els tres punts als de Francisco (2-1). El Girona, per fi somriu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa