Món Esport
Nit infausta del Girona a Santo Domingo (1-0)
  • CA

El Girona no acaba d’aixecar el vol. Els blanc-i-vermells sumen una nova derrota, en aquest cas a Santo Domingo, en un partit marcat per la desídia dels gironins, que no han estat capaços d’intimidar la porteria local en cap moment (1-0). L’Alcorcón, a només cinc minuts per al final, s’ha acabat enduent els tres punts d’un partit que deixa els de Montilivi en terra de ningú.

I això que la d’avui era una bona oportunitat per a reenganxar-se a la lluita per als Play-Off. Ben d’hora, però, s’ha vist que avui el Girona no tenia el dia i Samu Saiz ha il·lustrat a la perfecció la situació de l’equip amb unes mans incomprensibles dins l’àrea. Per sort, l’exgironista Marc Gual ha enviat la pena màxima al travesser i el Girona, lleugerament refet, ha sortit a la recerca de nous arguments per a poder treure quelcom positiu de Santo Domingo.

Però al final ha resultat ser un nyap. L’Alcorcón, amb la necessitat de sortir de la cua de la classificació, ha fet una passa endavant que ha resultat ser definitiva quan més mal fa: en els últims minuts. Arribas, lliure de marca, marcava a plaer en una jugada a l’àrea petita i deixava el Girona a l’estocada (1-0). Segona derrota consecutiva d’un equip que necessita reaccionar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa